Kuva: Senja Rapila

Robin perinteisistä perhehaaveista: "Hyi, siihen ei saa ikinä mennä"

12.10.2017 13:15 - Senja Rapila

19-vuotias artisti ei haaveile vielä perheen perustamisesta.

Suomalaisartisti Robin, 19, oli yksi tämän vuoden Elämä Lapselle -konsertissa esiintyneistä artisteista. Hän kertoo, että on ollut mukana hyväntekeväisyyskonserteissa siitä lähtien kun Frontside Ollie julkaistiin. Hyväntekeväisyyspuolen lisäksi Robin summaa, että vuosittaisessa konsertissa on myös toinen hyvä puoli.

- Mielestäni tämä on myös siitä hieno konsertti, että täällä kaikki artistit tapaa toisensa. Nyt on tietty kesän kiertueet ollut kaikilla, mutta tämä on oikeastaan ensimmäinen tällainen julkinen reunion artistien kesken, missä nähdään toisemme ja päästään vaihtamaan kuulumisia, hän kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

- Elämä Lapselle kerää tämän alan jengin yhteen. Välillä aina käydään illan mittaan heittämässä oma biisi tuolla lavalla ja sitten taas jatketaan turisemista toistemme kanssa. Kyllä se aika nättiä on, varsinkin kun voi tehdä hyvää ihan vaan sillä, että ollaan täällä esittämässä omia biisejä ja tehdään sitä, mitä rakastetaan.

Tuleeko Robinille tulevaisuudessa omakotitalo, valkoinen aita ja kultainen noutaja? Ei todennäköisesti, sillä Robin tyrmää perinteisen lähiöperhemallin suoralta kädeltä.

- Hyi, siihen ei saa ikinä mennä. Joo, iso Chrysler ja valkoinen puutalo. Ai vitsi, yök. Ja XXL-koon kauluspaidat päälle, Robin nauraa.

- Ensin eletään ja kattellaan sitten!

Lue myös: Robin fanien reaktioista tauolle jäämiseen: "Vaikea katsoa, kun monen elämä romahtaa hetkellisesti"

Lue myös: Positiivisuudestaan tunnettu Robin yllättää: "Olen aika pessimistiluonteinen"

Kilpailut

Uusimmat