Kuva: Senja Rapila

Robin odottaa pääsevänsä armeijaan: "Kyykyttäkää ihan rauhassa!"

29.09.2017 16:15 - Senja Rapila

19-vuotias suosikkiartisti ei pelkää sitä, kuinka armeijassa suhtaudutaan häneen julkisen asemansa vuoksi.

Määrittelemättömän pituiselle tuolle jäävä Robin, 19, aikoo suorittaa hiljaisina vuosinaan myös asepalveluksen. Nuori suosikkiartisti on ollut tulevasta koettelemuksesta innoissaan. Ja vielä kun ulkonäkökin muuttuu, eli hiukset lähtevät palvelukseen astuessa.

- Minun mielestäni se on aika siistiä. On minulla ollut joskus kaljukin ja vaikka mitä. En kyllä ihan huvikseni vetäisi enää kaljuksi, mutta se kuuluu tuonne juttuun ja kaikki jätkät siellä on samassa sopassa, Robin naureskelee Voice.fi:n haastattelussa.

Robinia ei niinkään pelota se, että armeijassa ylempiarvoiset "kyykyttäisivät" häntä julkkis-statuksensa vuoksi.

- No kyykyttäkööt! Antaa mennä, antaa mennä, kyykyttäkää ihan rauhassa. Kyllä se kuuluu siihen hommaan. Luulen, että me ollaan aika hyvää pataa siellä, olen ainakin omasta mielestäni ihan hyvä äijä, hän virnistää leikkisästi.

- Se on siistiä siinä, että pääsee tekemään juuri niin kuin joku toinen käskee. Täällä musa-alalla se on aina sellaista nollasta aloittamista, että aloitetaan joka päivä puhtaalta pöydältä. Mikä on siistiä ja juuri se pistää sinut kokeilemaan kaikkea uutta.

(kuva: Senja Rapila)

Pakollista palvelusaikaa pidempään artisti ei todennäköisesti armeijassa viihdy, nimittäin ura kutsuu. Aiemmin Robin on puhunut halunneensa laskuvarjojääkäriksi, mutta tuolloin palvelusaika olisi vähintään vuoden.

- Yritän sieltä varmaan puolessa vuodessa päästä pois, kyllä musiikkihommat tässä menee sen edelle tietysti. 

Robin oli yksi Elämä Lapselle 2017 -konsertissa esiintyneistä artisteista. Voit katsoa nuoren miehen esityksen alapuolelta.

Lue myös: Robin fanien reaktioista tauolle jäämiseen: "Vaikea katsoa, kun monen elämä romahtaa hetkellisesti"

Lue myös: Robin avoimena herkästä puolestaan: "Olen vähän liiankin empaattinen"

Kilpailut

Uusimmat