Kuva: AOP

Greyn anatomia -tähti paljasti järkyttävän diagnoosin - aivoista löytyi sitruunan kokoinen kasvain!

18.09.2017 18:49 - Anna Hopi

Kate Walshin elämä mullistui diagnoosista.

Greyn anatomia- ja Rakkauden anatomia -sarjoista tuttu näyttelijä Kate Walsh kertoi Cosmopolitan-lehdelle, että häneltä poistettiin vuonna 2015 sitruunan kokoinen kasvain. Tähti on tällä erää terve, mutta sairastuminen oli herätys töitä liiaksikin paiskivalle näyttelijättärelle.
Vuoden 2015 alussa Walsh tunsi lähes koko ajan olevansa uupunut. Hän ajatteli sen ensin johtuvan tiiviistä aikataulustaan.

- Olin tehnyt hulluja työtunteja, ehkä 80 tuntia töitä viikossa. Treenasin myös todella kovaa. En ihmetellyt siksi väsymystäni. Mietin, että muutan treeniäni ja palaan rentoihin lajeihin, kuten patikoimiseen, tähti kertaa.

Kate Walsh tunsi kuitenkin erilaisia oireita. Pilates-ohjaaja huomautti, että oikea puoli hänen kehostaan ei toimi yhtä hyvin kuin vasen. Hänen oli vaikeaa löytää puhuessaan sanoja ja välillä nainen ei saanut lauseitaan lopetettua.

Neurologi antoi järkyttävän diagnoosin - Walshin aivoista löytyi iso kasvain vasemman aivolohkon etuosasta. Kolme päivää tämän jälkeen näyttelijätär meni leikkaukseen, jossa kasvain saatiin poistettua.

Hän kertoo muuttaneensa radikaalisti elämäntapojaan sairauden jälkeen.

- Rakastan kovaa treeniä, ja teen yleensä 800 asiaa kerrallaan. Sain opetuksen parantuessani, hän kertaa.

Lähde: Cosmopolitan.

Lue myös: Julkinen kritiikki satutti: Greyn anatomia -tähti hakeutui terapiaan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat