Kuva: AOP

Julkinen kritiikki satutti: Greyn anatomia -tähti hakeutui terapiaan

21.04.2016 15:00 - Pauliina Jokinen

Greyn anatomia -sarjan entinen näyttelijä Katherine Heigl hakeutui terapiaan.

Näyttelijä Katherine Heigl, 37, tuli tunnetuksi suositusta Greyn Anatomia -sairaalasarjasta, jossa hän näytteli lääkäri Izzy Stevensiä. Heiglin roolihahmo poistui sarjasta dramaattisesti vuonna 2009. Vain vuotta aiemmin Heigl voitti roolistaan Emmy-palkinnon.

Nyt 37-vuotias Heigl on kertonut tarvinneensa terapiaa päästäkseen yli sarjan mukanaan tuomista paineista.

Sekä Heigl että kuvaustiimi ovat kertoneet erimielisyyksistä, joita kuvauksissa vallitsi. Heiglillä on kerrottu menneen sukset täysin ristiin sarjan käsikirjoittaja Shonda Rhimesin kanssa. Myös Rhones on kertonut, ettei Heiglin roolihahmoa enää koskaan tulla näkemään sarjassa.

Ongelmat saivat alkunsa, kun Emmy-voiton jälkeen Heigl ei kokenut saavansa riittävän haastavaa materiaalia näyteltäväksi. Näyttelijä kritisoi asiaa julkisesti.

- En pitänyt esiintymisestäni, mutta osa minusta luuli, että tarvitsin mehukasta, dramaattista ja tunteikasta materiaalia - olinhan voittanut vuotta aiemmin.

Heigl kertoo katuvansa antamiaan lausuntoja.

- Olin todella häpeissäni, joten menin Shonda Rhimesin luo ja pyysin anteeksi. Minun ei olisi pitänyt puhua julkisesti mitään, eikä se ollut mukavaa. Luulin kuitenkin, ettei kukaan huomannut, Heigl kertoo.

Hakeutui terapiaan

Selvittämättömät erimielisyydet ja julkinen kritiikki ovat seuranneet Heigliä sarjasta lähtemisestä saakka.

Vielä vuonna 2014 Rhimes haukkui Heigliä antamassaan haastattelussa. Se sai Heigelin palaamaan selvittämättömiin ongelmiin ja hän hakeutui terapiaan.

- Koin olevani suurin paskaläjä kengän pohjassa. Oli vaikeaa olla ottamatta kaikkea henkilökohtaisesi ja uskoa, ettei minulla ole mitään pahasti vialla, Heigl kuvailee.

Heigl kertoo terapian auttaneen asian käsittelyssä.

Lue myös: Gwen Stefani jakoi omaisuuden ex-miehen kanssa - ei avioehtoa

Lähde: Mirror

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat