Kuva: AOP

Miley Cyrus tyrmää huhut naimisiinmenosta - "Minulla on vielä liikaa elettävää"

20.09.2017 16:15 - Iiro Myllymäki

Miley Cyrus ei kiirehdi naimisiinmenoa kihlattunsa Liam Hemsworthin kanssa.

Laulaja Miley Cyrusin, 24, ja hänen näyttelijämiesystävänsä Liam Hemsworthin, 27, ympärillä pyörii hyvin usein huhuja naimisiinmenosta. Pariskunta on kihloissa, mutta Cyrusin uusien lausuntojen perusteella naimisiinmenoa ei ole tiedossa ihan hetkeen.

- En kuvittele mielessäni avioliittoa. Olen 24-vuotias. Toivon, että voin elää vähän enemmän. Minulla on vielä liikaa elettävää ennen naimisiinmenoa, Cyrus kertoo The Sunin haastattelussa.

Cyrus ja Hemsworth ovat ehtineet suhteensa aikana jo kertaalleen erota vuonna 2013. Eron on yleisesti arveltu innoittaneen Cyrusin kirjoittamaan massiivisen Wrecking Ball -hittinsä. Pari vahvisti palanneensa yhteen syksyllä 2016 ja vaikuttavat nyt olevan onnellisempia kuin koskaan.

Uudessa haastattelussa Cyrus avautui myös ajasta, jolloin pari oli eronnut.

- En tiennyt, että palaisimme yhteen. Mutta sydämessäni kyti jotain, eikä minusta koskaan tuntunut siltä, että se olisi todella ohi. Pidimme syvän ystävyytemme hyvin yksityisenä asiana, Cyrus kertoo.

Nainen uskoo, että erossa vietetty aika teki hänelle hyvää ja auttoi häntä kasvamaan yksilönä.

- Jos olet jonkun kanssa 16-vuotiaasta 24-vuotiaaksi, kasvatte samaksi ihmiseksi. Meidän täytyy kehittyä yksilöiksi, Cyrus painottaa.

Lue myös: Miley Cyrus viittasi vuoden 2013 kohuttuun twerkkaus-esitykseensä Twitterissä - "Anteeksi, isä"

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat