Kuva: YouTube

Miten feikataan rako reisien väliin, entä litteä vatsa? Mallikaunotar paljastaa salat kuvien takaa

27.09.2017 14:00 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kaikessa on kyse pelkästään poseerausasennosta.

Mallikaunotar Iskra Lawrence on puhunut paljon julkisuudessa kehopositiivisuuden puolesta. Hän on muun muassa riisunut keskellä täyttä metroa todistaakseen sen, että naisvartaloita on erilaisia ja jokainen niistä on kaunis. Tuon jutun löydät täältä.

Nyt Lawrence on julkaissut sen sijaan videon, jossa hän näyttää muun muassa sen, miten feikataan rako reisien väliin ja miten kuvaan saadaan taiottua superlitteä vatsa.

Lawrencen mukaan kaikki on kiinni poseerausasennosta. Esimerkiksi raon saa reisin väliin sillä, että työntää peppua taakse. Tämä yksinkertainen liike tuo heti raon, jota voi suurentaa nousemalla varpailleen. Helppoa, eikö totta?

Myös suuremman pepun feikkaaminen onnistuu pienen lantioliikkeen avulla, ja vatsan saa litteäksi poseeraamalla tietyllä tavalla.

Videolla Lawrence näyttää myös muita mallien kikkoja, joilla vartalosta saadaan nopeasti erinäköinen. Hänen mukaansa on tärkeää kertoa mitä kuvien takana oikein tapahtuu, sillä erilaiset otokset saavat monet luulemaan, että oma keho on jotenkin outo ja erilainen.

Katso Lawrencen selitykset erilaisiin poseerauksiin alta.

Lue myös: Mallikaunotar Iskra Lawrence esitteli muodokasta vartaloaan käsittelemättömissä kuvissa - katso

Lue myös: Mallikaunotar Iskra Lawrence julkaisi itsestään rankasti käsitellyn kuvan: "Halusin näyttää tältä"

Kilpailut

Uusimmat