Kuva: Splash

Victoria Beckham, 43, keksi uuden keinon pysyäkseen nuorekkaana - jarruttaa ikääntymistä lihomalla

04.10.2017 15:45 - Katariina Auvinen

Beckham on tunnettu tiukoista treeni- ja ravintorutiineistaan.

Entinen Spice Girls -tähti ja muotisuunnittelija Victoria Beckham, 43, on tunnettu upeasta ja hoikasta ulkomuodosta. Beckham on puhunut julkisuudessakin lähes pakkomielteisestä tarpeestaan jarruttaa ikääntymisen merkkejä. 

Hänellä on esimerkiksi tiukat treeni- ja ruokarutiinit. Beckham kertoo, että hän käy joka aamu ainakin viiden kilometrin juoksulenkillä. Lenkin jälkeen hän treenaa personal trainerin kanssa tunnin verran ennen aamiaisen nauttimista. 

Nyt lähipiirin mukaan Beckham on ottanut uudet aseet käyttöön ikääntymistä vastaan. Naisen lääkäri oli kertonut tälle, että Beckham pystyy parhaiten taistelemaan ikääntymistä vastaan lihomalla muutaman ja juomalla runsaasti vettä. Nainen on päättänyt noudattaa lääkärin neuvoa ja joustanut jo hieman tiukoista ruokarutiineistaan. 

Lähipiiristä kerrotaan Mirror-julkaisulle, että David Beckham on ollut erityisen innoissaan vaimonsa uudesta suunnitelmasta. 

-David on kärsinyt vaimonsa tiukoista syömistavoista, joten hän on enemmän kuin innoissaan siitä, että Victoria aikoo syödä enemmän, lähde kertoo. 

(kuva: Splash)

Lue myös: Victoria Beckham paljasti lempilookinsa Spice Girls -ajoilta - oletko samaa mieltä?

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat