Kuva: AOP

HS: Michael Jacksonin veljentytär rakastui suomalaismieheen - haluaa kasvattaa lapsensa Suomessa

08.10.2017 11:00 - Iiro Myllymäki

Jermaine Jacksonin tytär Autumn Jackson on täysin ihastunut miehensä kotikontuihin, Vantaan Korsoon.

Helsingin Sanomien Kuukausiliitteessä kerrotaan edesmenneen pop-legenda Michael Jacksonin veljentyttärestä Autumn Jacksonista, 39, joka rakastui suomalaiseen musiikintekijä Narinder ”Nape” Singhiin, 34. Singhin isä on intialainen ja äiti suomalainen. Pariskunta on naimisissa, ja he asuvat vakituisesti Los Angelesissa. Silloin tällöin pari vierailee Singhin kotikonnuilla Vantaan Korsossa, jota Jackson pitää ”ihanana”. Ensimmäisen kerran Jackson vieraili Korsossa viisi vuotta sitten.

Autumn Jacksonin isä on laulaja Jermaine Jackson, 62, joka niitti suurta mainetta yhdessä veljiensä kanssa The Jackson 5 -yhtyeessä. Autumn Jackson on itsekin laulaja, mutta hän hankkii elantoaan myös liikemaailmassa. Jacksonilla ja Singhilla on yhteinen tuotantoyhtiö, joka muun muassa tuottaa musiikkia ja mainoksia ja alkaa pian kuvata tosi-tv-sarjaa.

Narinder Singh lähti 26-vuotiaana Los Angelesiin hankkimaan jalansijaa koko maailman viihdebisneksen keskittymästä. Autumn Jackson ja Singh tapasivat toisensa, kun Jacksonin manageri kiinnostui suomalaismiehen musiikista ja järjesti kaksikolle tapaamisen studioon. Häitä juhlittiin kolmen vuoden kuluttua.

Leikkejä Michael Jacksonin kanssa

Jackson muistelee Kuukausiliitteelle Michael Jacksonin kanssa viettämäänsä aikaa. Ennen vuoden 1982 supermenestysalbumi Thrillerin julkaisua Jacksonin kanssa pääsi vielä viettämään aikaa, ja hän kertoo Michaelin olleen oman lapsenomaisuutensa vuoksi suvun lasten suosikkiaikuinen. Hän muistelee käyneensä Michaelin kanssa esimerkiksi vesi-ilmapallosotaa hotellin sviitissä. Kun Jacksonin suosio kasvoi Thrillerin myötä tähtitieteellisiin mittoihin, yhteydenpito jäi huomattavasti vähemmälle.

(kuva: AOP)

- Ihmiset ovat aina reagoineet voimakkaasti perhetaustaani. Mitä kaikkea minulta onkaan kysytty! Koulussa odotettiin, että tietäisin sedästäni kaiken. Että osaisin moonwalkin, Jackson kertoo Kuukausiliitteelle viitaten Michael Jacksonin legendaariseen tanssiliikkeeseen.

Autumn Jackson ei ole kierrellyt Suomessa juurikaan nähtävyyksiä, vaan Suomessa ollessaan pariskunta on keskittynyt töiden tekemiseen. Jacksonille on jäänyt hyvä kuva Suomesta. Hän ihastelee Suomen koulujärjestelmää ja ajatteleekin, että Suomi olisi oivallinen kasvupaikka parin mahdollisille tuleville lapsille.

- Jos ja kun lapsia tulee, Suomi olisi ihanteellinen kasvupaikka, Jackson sanoo.

Lue myös: Michael Jacksonin tytär julkaisi koskettavan kuvan isänsä syntymäpäivänä: "Opetit minut unelmoimaan"

Lähde: Helsingin Sanomien Kuukausiliite

Kilpailut

Uusimmat