Kuva: Mikko Räsänen

Kolme lausetta saa Jannika B:n kyyneliin: "Tapahtuu joka kerta"

15.10.2017 10:40 - Mikko Räsänen

Tämän illan Tähdet, tähdet -ohjelmassa Jannika B yrittää laulaa Elviksen kappaleen murtumatta. Harjoituksissa se ei onnistunut kertaakaan.

Tämän illan Tähdet, tähdet -ohjelmassa kannattaa seurata Jannika B:n esitystä. Jakson teemana ovat rakkauslaulut ja Jannika esittää Elviksen tunnetuksi tekemän Always on my Mind -kappaleen. Biisivalinnan syyt olivat Jannikalle hyvin henkilökohtaiset.

- Elvis on yksi lapsuuteni artisteista, joita meillä kotona kuunneltiin. Legenda, iso tulkitsija. Kappalevalinnan tein myös ehdottomasti isääni ajatellen. Toivon, että hän tykkää ja voi olla ylpeä minusta. Se riittää, Jannika kertoo.

Vaikka Jannika teki kappalevalinnan isäänsä ajatellen, niin itse kappaleen hän kuitenkin omistaa edesmenneelle vaarilleen, joka kuoli pari vuotta sitten.

- Hän nukkui pois kaksi viikkoa tyttäreni Martan syntymän jälkeen, Jannika kertoo.

Kun hän laulaa kappaletta, ovat hänen ajatuksensa vaarissa. Ja silloin biisin sanat nostavat tunteet pintaan.

- Varsinkin biisin yksi laini on itselleni kova paikka. Siinä sanotaan näin: "Little things I should have said and done. I just never took the time. You were always on my mind"

- Treeneissä olen laulun tuossa kohdassa murtunut joka kerta, enkä ole vielä kertaakaan pystynyt laulamaan kappaletta alusta loppuun. 

Jannika tapasi Hectorin, jolta hän pääsi kysymään neuvoja siihen, mitä tehdä, jos kappale saa laulajan murtumaan kesken kaiken. Katso alta video Hectorin ohjeista.

Lue myös: Hups, lipsahtikö Tähdet, tähdet -mainokseen paha moka?

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat