Kuva: AOP

Entinen Pussycat Dolls -jäsen arvostelee yhtyettä rajuin sanoin: "Se oli prostituutiota"

16.10.2017 08:15 - Katariina Auvinen

Nykyisin soolouralla olevan Kaya Jonesin twiitit ovat saaneet paljon huomiota.

X-Factor -tuomari Nicole Scherzinger tuli tunnetuksi seitsemän vuotta sitten lopettaneesta Pussycat Dolls -yhtyeestä, kun hän esiintyi keulakuvana ryhmässä. Yhtye tunnettiin avoimesti seksuaalisesta esiintymisestään ja provosoivasta tanssistaan.

Nyt tanssi- ja lauluyhtyeen entinen jäsen Kaya Jones, 33, on arvostellut yhtyettä rajuin sanoin julkisesti. Jones oli mukana pari vuotta, jonka jälkeen hän lopetti. Jonesin twiittaukset nousivat otsikoihin viikonloppuna. 

"Se ei ollut mikään tyttöbändi, se oli prostituutiota. Me vain olimme silloin kuuluisia, mutta jokainen joka omisti meidät, teki meillä rahaa."

Jones väittää myös, että viihdealan tuottajat harrastivat heidän kanssaan seksiä rahasta. 

Nykyisin soolouralla oleva, Jones, on tehnyt töitä bändistä irtautumisen jälkeen myös glamour-mallina. Jones liittyi bändiin vuonna 2003, ollessaan teini-ikäinen. 

Jones on myös syyttänyt tuottajia siitä, että he veivät suurimman osan ryhmän rahoista, joten naisille itselleen ei jäänyt käteen paljonkaan keikoistana. Tuottajat eivät ole itse vielä kommentoineet kohua. Yhtye lakkautettiin vuonna 2010. 

Jones ei ole ainut jäsen, joka on avautunut yhtyeen kultavuosista. Muun muassa Kimberly Wyatt kertoo, että jäsenille asetettiin kovia ulkonäkövaatimuksia. 

Lue myös: Pussycat Dolls -tähden karu väite ajastaan bändissä: "Meidän piti näyttää anorektisilta"

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat