Kuva: AOP

Uusi hurja teoria Frendit-sarjasta leviää netissä: Monica ja Joey olivat huumeriippuvaisia!

16.10.2017 23:15 - Iiro Myllymäki

Teorian mukaan Monica käytti kokaiinia ja Joey kannabista.

Kuten monista suosituista tv-sarjoista, myös Frendit-komediasarjasta liikkuu netissä toinen toistaan villimpiä fanien kehittelemiä teorioita. Olemme aiemmin uutisoineet muun muassa teoriasta, jonka mukaan sarjalla olisi yllättävä yhteys Yksin kotona -elokuvaan ja toisesta teoriasta, jonka mukaan koko sarja oli vain Rachelin unta. Nyt netissä leviää uusi villi teoria.

Tämän uuden teorian ilmoille on heittänyt Reddit-käyttäjä lolalodge. Hänen mukaansa sarjan Monica ja Joey olivat koko sarjan kymmenen tuotantokauden ajan koukussa huumeisiin. Teoriassa esitetään todisteeksi Monican addiktiosta muun muassa hänen rahankäyttöään. Teorian kehittelijä kertoo, että Monican asuinjärjestelyt oli järjestetty niin, että hänellä ei mennyt vuokraan paljon rahaa eikä hänellä ole paljoa vaatteita eikä hän käy myöskään baareissa.

”Joten mihin hänen rahansa oikein menevät?” Reddit-käyttäjä kysyy ja vastaa, että kokaiiniin.

”Monica säilöö kokaiinia kaapissa isojen ikkunoiden ääressä, ja tämän takia hän järkyttyy, kun Chandler avaa kaapin oven viimeisellä tuotantokaudella. Hän ei halua Chandlerin löytävän kokaiinikätköä.”

Teoriassa myös viitataan Monican hektiseen ravintolatyöhön.

”Monet ravintola-alalla työskentelevät kääntyvät jonkinlaisen aineidenkäytön pariin, koska työ on hyvin stressaavaa.”

Joeyn puolestaan väitetään teoriassa olevan vannoutunut pilvenpolttaja.

”Sen takia hänellä on aina nälkä, hän voi syödä ruokaa mielin määrin, ottaa aina päiväunia ja on vähän pihalla”, teoriassa perustellaan.

Lue myös: Frendit-sarjasta kiellettiin yksi kohtaus monissa maissa - katso videolta

Lähde: Lad Bible

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat