Kuva: AOP

Mila Kunis ja Ashton Kutcher jyrkkänä lasten kuvien lisäämisestä sosiaaliseen mediaan - lue miksi

17.10.2017 10:15 - Henna Koste

Pariskunta yrittää pitää lapset parhaansa mukaan poissa valokeilasta.

Näyttelijäpari Mila Kunis ja Ashton Kutcher ovat 3-vuotiaan Wyatt-tytön ja pian vuoden täyttävän Dimitrin vanhemmat. Heidän faninsa innostuivat, kun Kutcher jakoi hiljattain Instagram-tilillään kuvan pojastaan hauskassa asussa. Dimitrin päälle oli puettu paita, jossa komeilivat Kutcher ja Kunis roolihahmoissaan, jotka ovat ihmisille tuttuja 70´s Show -ohjelmasta. Voit katsoa kuvan täältä. Kuva herätti miehen seuraajissa suurta ihastusta.

Pariskunnan lapsista ei kuitenkaan ole odotettavissa enempää kuvia. Ainakaan sellaisia, joissa heidän kasvonsa näkyisivät. Pari on nimittäin linjannut, että he aikovat pitää jälkikasvunsa poissa valokeilasta parhaansa mukaan.

- Emme jaa julkisesti kuvia lapsistamme, koska meistä julkisuus on henkilökohtainen valinta, näyttelijäkomistus korostaa.

Hän uskoo, että tulevaisuudessa yksityisyys on yhtä tavoiteltavaa kuin julkisuus on ollut aiemmin. Mies on myös huolissaan siitä, että hänen lastensa kuvia voitaisiin käyttää heitä vastaan myöhemmin, jos otokset joutuisivat vääriin käsiin. 

Parin linjaus ei tarkoita sitä, etteivätkö paparazzit seuraisi heitä silti tiiviisti. Kunis on jakanut Instagram-tilillään paparazzien ottamia kuvia, jotka ovat jo kiertäneet lehdestä toiseen.

Lue myös: Hollywoodin tähtiparin outo perinne - eivät osta lapsilleen yhtään joululahjaa

Lähde: Harper's Bazaar

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat