Kuva: AOP

Tänään tv:ssä: Arman tutkii nuoren taksinkuljettajan katoamista

30.10.2017 07:15 - Katariina Auvinen

Rikosmysteereissä pohditaan, mitä tapahtui taksinkuljettajalle kesken yövuoron.

Arman ja Suomen rikosmysteerit -sarjan kuudes osa käsittelee nuoren taksinkuljettajan katoamista. Taksinkuljettaja hävisi kesken yövuoron poimittuaan viimeisen kyydin Helsingin Kalliosta. Poliisi aloitti katoamisen jälkeen harvinaisen laajat ja intensiiviset etsinnät. 

Kuljettaja oli puhunut vuonna 2001 lyhyesti tyttöystävänsä kanssa. Hän oli luvannut soittaa tälle takaisin, kun olisi ajanut viimeisen kyytinsä. Puhelua ei kuitenkaan koskaan tullut. Taksinkuljettaja oli mitä ilmeisimmin lähtenyt viemään kyydittävää Lahteen. 

Kuljettaja oli saman kevään ylioppilas, joka ajoi taksia opiskeluidensa ohella. Katoaminen huomattiin siinä vaiheessa, kun kuljettaja ei ollut palauttanut taksiautoa. 

Sarjassa tutustutaan Suomea kuohuttaneisiin rikoksiin, joista on valittu sarjaan kymmenen.  Suomen kovimmat rikostutkijat saavat äänensä kuuluviin kuohuttaneiden tapausten johdosta. Ohjelma perustuu tositapahtumiin, mutta joidenkin henkilöiden nimiä on muutettu esimerkiksi heidän läheistensä suojelemiseksi. 

Arman ja Suomen rikosmysteerit (K7)
Jim
21.00

Kilpailut

Uusimmat