Kuva: AOP

Kyyhkyläiset yhdessä aamupalalla - Justin Bieber ja Selena Gomez viihtyvät toistensa seurassa

30.10.2017 12:45 - Anna Hopi

Laulajapari lämmittelee välejään uudestaan.

Laulaja Selena Gomezin, 25, ja Justin Bieberin, 23, kerrotaan jälleen löytäneen yhteisen sävelen. Pariskunta seurusteli vuosina 2011-2015. Gomezin raportoitu munuaissiirto toi uutisten mukaan kaksikon jälleen yhteen. Lue lisää täältä.

Nyt pariskunta on nähty yhdessä Westlake Villagessa Kaliforniassa eräässä kahvilassa aamupalalla. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun laulajatähdet nähdään yhdessä julkisella paikalla. TMZ-sivuston mukaan Bieber vieraili Gomezin kotona viime viikolla ja vierailu kesti myöhään yöhön. 

- Justin menetti yhteyden Selenaan vähäksi aikaa, mutta he ovat jälleen tekemisissä toistensa kanssa, lähipiirin lähde kertoo People-sivustolle.

- Justin vieraili hänen kotonaan viime viikolla. He viettivät tunteja yhdessä ystävinä. Justin oli todella huolissaan kuullessaan Selenan munuaissiirrosta. Hän on huojentunut, kun laulajattarella on kaikki hyvin, lähde jatkaa.

Joidenkin lähteiden mukaan Selena Gomez tapailisi yhä The Weekndia. Bieberin ja Gomezin yhteys on myös laittanut liikkeelle rakkaushuhut.

(kuva: AOP)

Lue myös: Vanha suola janottaa? Selena Gomez ja Justin Bieber viettävät tiiviisti aikaa yhdessä

Lähde: People.

Kilpailut

Uusimmat