Kuva: AOP

"Simon Cowell on kuollut" - huippukoomikon levittämät twiitit herättivät raivon

30.10.2017 14:45 - Iiro Myllymäki

Koomikko Brian "Limmy" Limond väitti twiiteissään brittiläisen musiikkimogulin kuolleen.

Limmy-nimellä paremmin tunnettu skottilainen koomikko Brian Limond on suututtanut monia jakamillaan Simon Cowelliin liittyvillä twiiteillään. Twiiteissään Limond väitti, että brittiläinen musiikkimoguli Cowell olisi kuollut. Mukaan twiitteihinsä Limond oli liittänyt uutiskanavien BBC:n ja Sky Newsin logoja lisätäkseen sanomansa uskottavuutta.

Twiiteillään Limond luultavasti viittasi Simon Cowellin viimeperjantaiseen onnettomuuteen. Cowell oli pyörtynyt kotonaan rappusissa, ja hänet kiidätettiin tapauksen vuoksi sairaalaan. Mies oli saanut pienen aivotärähdyksen. Mies pääsi myöhemmin samana päivänä pois sairaalasta.

Monet ovat vastanneet Limondin twiitteihin järkyttyneinä ja ilmaisseet, ettei valheellisen kuolinuutisen levittäminen ole lainkaan hauskaa.

”Hän ei ole kuollut. Sinun pitäisi hävetä tällaisen asian raportoimisesta, kun se ei ole totta”, on yksi kirjoittanut.

”Tuo ei ole hauskaa”, on toinen kommentoinut.

Tämä on todella huomionhakuista”, on yksi kommentoija arvellut.

Koomikko on tullut yleisölle tutuksi muun muassa BBC:llä esitetyssä Limmy’s Show -ohjelmassa. Hän on herättänyt aiemmin kohua muun muassa Donald Trump -twiitillään, jossa hän kirjoitti odottavansa ”Trumpin salamur... siis virkaanastujaisia”. Voit katsoa tämän twiitin alta.

Lue myös: Simon Cowell puhuu vieläkin kuolleille vanhemmilleen: "Tiedän, mitä he vastaavat"

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat