Kuva: Handout

Brittiartisti hämmästelee, miksi suomalaiset eivät tervehdi toisiaan kadulla: "Se on aika hassua"

04.11.2017 12:15 - Senja Rapila

September Song -hitistään tunnettu JP Cooper esiintyy huomenna Helsingissä.

September Song -hittikappalestaan tunnettu brittiartisti JP Cooper kertoi Voice.fi:n haastattelussa, että suomalainen muusikko-tuottaja Teemu Brunila oli kertonut hänelle, että suomalaiset ovat suhteellisen juroa kansaa. Suomalaisiin ja suomalaisuuteen hän pääsi tutustumaan tehdessään debyyttialbumiaan Raised Under Grey Skies Brunilan kanssa Turussa.

Cooper kertoo haastattelussa Brunilan kertoneen hänelle, että suomalaiset eivät edes tervehdi toisiaan kadulla, vaan murjottavat ja kävelevät vain toistensa ohi. Brittiartistista tämä käytös on vähintäänkin hämmentävää.

- Eivät minun mielestäni suomalaiset ole juroja. Mutta vietinkin suurimman osan ajastani keskellä metsää Teemun talossa, joten en ollut vuorovaikutuksessa monien suomalaisten kanssa. Teemu kyllä kertoi minulle, että suomalaiset eivät oikein tervehdi toisiaan kaduilla ja muuta, mikä on aika hassua, hän kertoo Voice.fi:lle.

- Mutta silloin jos heillä on syy tutustua uuteen ihmiseen, silloin he ovat mukavia, Cooper pohtii.

- Kävimme muutamassa paikassa tanssimassa ja juhlimassa Turussa ollessani. Kaikilla vaikutti silloin kuitenkin olevan hauskaa, pidin siitä!

(kuva: Handout)

"Älä koskaan käy Tukholmassa, silloin et tule takaisin Suomeen!"

Suomalaiset ovat kuitenkin varoitelleet artistia siitä, että naapurimaassamme Ruotsissa ei kannata käydä, jos haluaa tulla joskus vielä takaisin Suomeen.

- Kaikki vain sanoivat minulle, että älä käy koskaan Tukholmassa, koska silloin et tule enää koskaan takaisin Suomeen. Olin toissapäivänä Tukholmassa ja se on upea paikka, mutta en malta odottaa että pääsen takaisin Helsinkiin.

JP Cooper esiintyy tänään lauantaina 4. marraskuuta Korjaamolla, Helsingissä. 

(kuva: Handout)

Lue myös: Muistatko yhtyeen, joka teki Pharrell Williamsista tähden? N.E.R.D. teki kappaleen Rihannan kanssa

Lue myös: Huippu-DJ Kygo saapuu Suomeen - esiintyy Helsingin Jäähallissa

Kilpailut

Uusimmat