Kuva: AOP

Jennifer Lopez ensitreffeistään miesystävänsä kanssa: Mies karkasi vessaan ja lähetti rivon viestin

03.11.2017 19:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Jennifer Lopezin nykyinen miesystävä Alex Rodriguez mursi jään lähettämällä tekstiviestin Lopezille kesken ensitreffien.

Viime keväänä alettiin huhuta, että laulaja Jennifer Lopezilla, 48, ja entisellä baseball-tähdellä Alex Rodriguezilla, 42, olisi suhde. Kaksikko julkisti suhteensa maaliskuussa haastattelussa, ja toukokuussa pari jo nähtiin ensimmäistä kertaa yhdessä punaisella matolla.

Nyt pari on puhunut Vanity Fairin haastattelussa suhteestaan ja tehneet muun muassa paljastuksia ensitreffeistään. Kaksikko tapasi ensimmäistä kertaa Hotel Bel Airissa illallisen merkeissä. Rodriguez kertoo haastattelussa, että hän ei edes tiennyt, onko kyseessä varsinaiset treffit vai ei. Lopez puolestaan suhtautui tilanteeseen heti treffeinä.

Keskustelun lomassa Lopez paljasti Rodriguezille olevansa sinkku. Rodriguezin reaktio tietoon oli jossain määrin yllättävä.

- Minun piti nousta ylös ja mennä vähän järjestelemään uudelleen ajatuksiani. Menin vessaan ja keräsin tarpeeksi rohkeutta, jotta sain lähetettyä hänelle tekstiviestin, Rodriguez kertoo.

Vanity Fairin haastattelussa Jennifer Lopez kertoo, mitä tekstiviestissä oikein luki. Rodriguez oli kirjoittanut viestiksi ”you look sexy AF”. Suomennettuna tämä kuuluu ”näytät v*tun seksikkäältä”.

Ensitreffien erikoisuudet eivät loppuneet tähän viestittelyyn. Pari kertoo, että ravintolassa meni palohälytys päälle, ja asiakkaat piti evakuoida ravintolasta pois.

Lue myös: Jennifer Lopez avautui hänen ja Ben Affleckin eroon johtaneista syistä: "Se oli tuhoisa suhde"

Lähde: Vanity Fair

Kilpailut

Uusimmat