Kuva: AOP

Cristiano Ronaldo liikuttuu isyydestään: "Suurin etuoikeus, mitä minulla on koskaan ollut"

09.11.2017 07:30 - Sami Ikonen

Portugalin tähtipelaaja on pian neljän lapsen isä.

Real Madridin ja Portugalin maajoukkueen tähtipelaaja jalkapalloilija Cristiano Ronaldo on pelannut miehen tasolla mitattuna heikon kauden. Tänä syksynä maalitykki on toistaiseksi tehnyt vain yhden maalin Espanjan liigassa. 

Pelaajan ajatukset liikkuvat  muissa asioissa kuin pelkästään jalkapallossa, sillä hän on totutellut hoitamaan kesän aikana syntyneitä kaksosia Evaa ja Mateota. Lisäksi Ronaldon nykyinen tyttöystävä Georgina Rodriguez odottaa pelaajan neljättä lasta. Ronaldon esikoinen Cristiano Junior on seitsemänvuotias.

Neljästi maailman parhaaksi pelaajaksi valittu Ronaldo tunnetaan intohimoisena harjoittelijana, mutta perhearkeen sopeutuneena portugalilainen on oppinut arvostamaan asioita mitä hän ei aikaisemmin ole tiedostanut.

- Perheeni kasvun seuraaminen on suurin etuoikeus mitä minulla on koskaan ollut, Ronaldo kertoi.

- Isyys on opettanut minulle uusia asioita rakkaudesta, joita en tiennyt olevan olemassa. Se on pehmentänyt minua ja antanut uutta perspektiiviä mikä on elämässä tärkeintä.

Ronaldo on nauttinut yhteisestä ajastaan Juniorin kanssa. Hän on julkaissut sosiaalisessa mediassa useita videoita ja kuvia kaksikon arjesta. He viettivät hiljattain kuvauspäivän yhdessä, jossa he esittelivät uutta vaatemallistoaan. Ronaldon mielestä Junior nauttii valokeilassa olemisesta.

- Poikani oli todella innostunut kuvauksissa. Yllätyin miten luonnollinen hän osasi olla ja miten paljon hän tykkäsi esitellä uusia vaatteitaan, Ronaldo muisteli.

Lue myös: Ronaldo luopui Ballon d'Oristaan - 600 000 euroa hyväntekeväisyyteen

Lue myös: Cristiano Ronaldon ja hänen tyttöystävänsä tulevan lapsen sukupuoli paljastettiin vahingossa

Lähde: Goal

Uusimmat