Kuva: Senja Rapila

Suomalaisjuontajan painajainen - jumissa hississä suoran lähetyksen alkaessa, katso video

09.11.2017 07:30 - Katariina Auvinen

Radio Novan aamujuontaja Minna Kuukka joutui odottamaan huoltomiestä yli tunnin.

Radio Novan aamujuontaja Minna Kuukan aamu ei alkanut aivan parhaalla mahdollisella tavalla. Kuukalla oli sen verran kiperä paikka, että juontopari, Aki Linnanahteen, piti aloittaa aamulähetys yksin. Syynä oli se, että Kuukka oli jumissa Kaapelitehtaan hississä. 

Huoltomiehen saaminen paikalle kesti yli tunnin, joten Minna Kuukalla oli loistavaa aikaa lueskella päivän uutiset ja päivittää tarinaa sosiaaliseen mediaan, kuten hän itse mainitsi. Paniikkiin nainen ei kuitenkaan joutunut, mutta vessaan teki mieli. 

- Jos viitsitte pitää sitten vessan vapaana, kun pääsen täältä pois, Minna Kuukka kertoi Linnanahteelle, joka soitti tälle suorasta lähetyksestä.

Huoltomies ei päässyt konehuoneeseen, jonka avulla hissi olisi voitu siirtää suoraan kerroksiin, joten Kuukka joutui kiipeämään tikkaiden avulla pois. Nainen kommentoi tilannetta suorassa lähetyksessä. 

- En joutunut paniikkiin, koska tiesin rakennuksessa olevan ihmisiä paikalla. Vähintäänkin tiesin, että tulette pitämään minulle seuraa. Luulen, että herätin huoltomiehen sikeästä unesta heti viideltä, hän nauroi. 

Katso video alta. 

Voice.fi ja Radio Nova kuuluvat molemmat osana Bauer Mediaan. 

Kilpailut

Uusimmat