Kuva: Senja Rapila

Hanna Pakarinen teki paljastuksen kouluajoistaan - lintsaus johti luokalle jäämiseen!

10.11.2017 17:30 - Iiro Myllymäki

Hanna Pakarinen kertoo uudella YouTube-videolla jääneensä ammattikoulussa luokalle.

Suomen ensimmäinen Idols-voittaja Hanna Pakarinen, 36, on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa hän kertoo ammattikouluajoistaan. Videolla nainen paljastaa, että jäi ammattikoulussa luokalle.

Pakarinen kävi ammattikoulun Lappeenrannassa paperiprosessihoitajan linjalla. Nainen kertoo, että hänelle koulunkäynti oli aina tuottanut ongelmia, koska hän ei viihtynyt koulussa eikä jaksanut tehdä läksyjä. Motivaatio-ongelmat piinasivat myös ammattikoulussa.

- Silloin oli ongelmana, että koulussa käynti oli tavallaan turhaa, koska työ opitaan työmaalla. Jos luet teoriaa jostain kuljettimista, se ei kiinnosta paskan vertaa. Kun näet ne toiminnassa tehtaalla, sitä on selkeämpi seurata. Minulla ei ollut yhtään kärsivällisyyttä olla koulussa, Pakarinen kertoo.

Pakariselle kertyi paljon poissaoloja koulusta milloin pommiin nukkumisen, milloin lintsaamisen takia. Lopulta juuri liikojen poissaolojen takia Pakarista ei päästetty koulusta läpi silloin, kun muut hänen luokkakaverinsa valmistuivat kaksivuotisesta koulutuksestaan.

- Olin yleisienkin aineiden, kuten ruotsin, tunneilta poissa, koska ei vaan kiinnostanut. Kun toinen vuosi tuli loppuun, jännitin että mitäköhän minulle käy. Kaikki muut valmistuvat, mutta näinköhän minä valmistun. Sitten ruotsin opettaja tuli sanomaan, että hän ei voi minua laskea läpi ja hyväksyä kurssia. Kun ruotsin opettaja sanoi noin, saman tien minulle napsahti vissiin neljä muuta nollaa. Olin siis jäänyt luokalle. Se oli kieltämättä noloa, Pakarinen muistelee.

Ylpeä ammattikoululainen

Hanna Pakarinen sai suoritettua koulun loppuun seuraavan syksyn aikana. Hänen annettiin tehdä paljon etätöitä, koska oli havaittu, että kouluun tuleminen tuotti hänelle ongelmia. Pakarinen valmistui jouluun mennessä, vielä saman vuoden puolella kuin luokkakaverinsa.

Pakarinen kertoo videolla, että kouluttautuminen esimerkiksi iltalukiossa on alkanut kiinnostaa häntä ajatuksena. Joskus hän on kokenut ulkopuolisuuden tunnetta muusikkopiireissä heikon koulumenestyksensä takia.

- Monet muusikot ovat käyneet lukion ja jatkokouluttautuneet. He ovat olleet hyviä koulunkävijöitä. Välillä on olo, etten kuulu joukkoon, kun olen tällainen amisluuseri. Olen kyllä ollut aina ylpeä siitä, että olen ammattikoululainen ja lukenut itselleni ammatin, Pakarinen sanoo.

Voit katsoa naisen kertomuksen kokonaisuudessaan alla olevalta videolta:

Lue myös: Hanna Pakarinen julkaisi kuvan häämatkaltaan: Aktiviteetti ei sovi lentokammoisille!

Kilpailut

Uusimmat