Kuva: Fotolia

Facebook poisti taiteilijan joulukorttien kuvat liian roiseina - katso

14.11.2017 11:15 - Katariina Auvinen

Hämmentäväksi asian tekee, että kortteihin oli maalattu metsän eläimiä.

Mitä ilmeisimmin punatulkkua, hirveä ja oravaa esittävät joulukortit olivat Facebookille liikaa, koska se päätti poistaa taiteilijan julkaisun. Taiteilija Jackie Charley on itse maalannut joulukortteja, jotka esittävät luonnon eläimiä. Hän kuitenkin ihmetteli, miksi viimeisin julkaisu oli poistettu. 

Facebook ilmoitti naiselle, että tämän tekemä julkaisu olisi sisältänyt muun muassa seksuaalista materiaalia. Tämän vuoksi julkaisu oli poistettu. Charley oli ihmeissään, koska hänen joulukorttinsa kuvasivat vain eläimiä.

Hän kirjoitti uuden julkaisun, johon tarttuivat monet ulkomaalaiset julkaisut. Monet Charleyn uuteen julkaisuun kommentoineet, eivät saaneet millään päähänsä, miten korteista olisi voinut löytää mitään seksuaalista sisältöä. 

"Tämähän on itse asiassa aika surullista. Samaan aikaan voit huoletta julkaista esimerkiksi asekokoelmastasi kuvia, mutta taiteilijan joulukortit poistetaan." 

"En löydä näistä kuvista mitään härskiä." 

Jotkut ovat arvuutelleet, että Facebook ei olisi tunnistanut siveltimien vetoja ja sen vuoksi poistanut julkaisun varmuuden vuoksi. 

Katso kuvat alta. 

Lue myös: Facebook haluaa ehkäistä kostoksi levitettävät alastonkuvat - pyytää kuvia nyt käyttäjiltä

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat