Kuva: AOP

Läheiset huolestuivat Frendit-tähdestä - kinusi aikuisviihdetähdeltä kipulääkkeitä

15.11.2017 13:45 - Katariina Auvinen

Matthew Perry on taistellut päihderiippuvuuden kanssa jo vuosia.

Frendit-sarjassa Chandleria näytellyt Matthew Perry, 48, on kamppaillut päihderiippuvuuden kanssa menneinä vuosina, mutta lähivuosien aikana mies on tuntunut saaneen elämänsä raiteilleen. Nyt päihderiippuvuus on mitä ilmeisimmin vienyt miehestä niskavoiton, ainakin aikuisviihdetähden näyttämien viestien mukaan. 

Perry on kärsinyt riippuvuudesta muun muassa vahvoihin opioidipohjaisiin kipulääkkeisiin. Aikuisviihdetähti Maddy O´Reilly näytti Daily Mail -julkaisulle Perryn lähettämät viestit. Niissä Frendit-tähti on valmis maksamaan omien sanojensa mukaan suuria summia siitä, että nainen hommaisi hänelle vahvoja kipulääkkeitä ainakin 50 pillerin verran. 

O´Reillyn mukaan hän oli saanut näyttelijältä viestit pari viikkoa sitten, vaikka miehen pitäisi olla kuntoutumassa lääkeriippuvuudestaan. Pari oli tavannut toisensa vuosia sitten yhteisten tuttujen kanssa, jonka jälkeen he olivat päätyneet vällyjen väliin. Sen jälkeen he eivät ole enää tavanneet toisiaan. 

- Olin aivan järkyttynyt viesteistä. En ymmärrä miksi hän lähettää tällaisia viestejä minulle, O´Reilly kertoo julkaisulle. 

Läheiset ovat olleet huolissaan Perryn tilanteesta jo pitkään. Perheen lähipiiriin kuuluvan lähteen mukaan monet eivät usko miehen pääsevän enää jaloilleen. 

Perry ei ole itse kommentoinut uutista millään tavalla. 

Lue myös: Frendit-komistus tänään 48 vuotta - näin hän on muuttunut

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat