Kuva: AOP

Prinssi Harryn kihlattu Meghan Markle on todellinen kaunotar - katso säkenöivät mallikuvat

27.11.2017 17:15 - Iiro Myllymäki

Näyttelijä hallitsee myös malliposeeraukset.

Tänään Ison-Britannian hovista on kantautunut iloisia uutisia. Prinssi Harryn ja Meghan Marklen vahvistettiin menneen kihloihin aiemmin tässä kuussa. Hovi tiedotti, että häät on luvassa ensi keväänä.

Meghan Markle on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka tunnetaan ehkä parhaiten Pukumiehet-tv-sarjasta. Näyttelijäkaunotar on osoittanut olevansa luonteva kameran edessä myös mallikuvauksissa. Kihlausuutisen myötä netissä ovat lähteneet uudelleen leviämään naisesta vuonna 2013 otetut mallikuvat kanadalaisesta Sharp-lehdestä.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Meghan Markle tunnetaan näyttelijän uransa lisäksi myös tekemästään humanitäärisestä työstä muun muassa World Vision Canada -järjestössä. Naisen sydäntä lähellä ovat myös sukupuolten tasa-arvoon liittyvät asiat, joiden puolesta hän on kampanjoinut muun muassa yhteistyössä YK:n kanssa.

Markle on ollut kerran aikaisemmin naimisissa. Hän meni naimisiin tuottaja Trevor Engelsonin kanssa vuonna 2011, mutta pari erosi kaksi vuotta myöhemmin. Prinssi Harryn kanssa nainen alkoi seurustella noin puolitoista vuotta sitten.

Lue myös: Mikä yhdennäköisyys! Prinssi Harryn Meghan-rakas on kuin ilmetty suomalaiskaunotar

Lähteet: All over Press, BBC

Kilpailut

Uusimmat