Kuva: AOP

Orange Is The New Black -tähden huhutaan painavan enää 44 kiloa - "Näytät sairaalta"

29.11.2017 16:45 - Karoliina Kotala

Suositusta Orange Is The New Black –sarjasta suomalaiskatsojillekin tutuksi tullut näyttelijä Ruby Rose on ollut otsikoissa viime kuukausina erittäin hoikan olemuksensa vuoksi.

Lyhyistä hiuksistaan ja tatuoinneistaan tunnettu näyttelijä Ruby Rose on ollut faniensa sekä lehdistön erityistarkkailussa painonsa vuoksi. Jo aikaisemmin naisen on uutisoitu hoikistuneen melkoisesti, mutta tilanne ei näytä kääntyneen ainakaan paremmaksi. 

Rose edusti viime viikolla 2017 ARIA Wards –gaalassa, jossa tähti jakoi yhden palkinnoista. 31-vuotias tummaverikkö oli pukeutunut mustaan puvuntakkiin sekä mustiin housuihin, jotka eivät juurikaan esitelleet paljasta pintaa, mutta osoittivat silti naisen olevan entistäkin hoikemmassa kunnossa. 

Katso kuva ja video tilaisuudesta alta. Lisää kuvia löydät täältä

Alla myös otos Rosesta viime viikolta Sydneyn lentokentältä: 

(kuva: AOP)

Rosen fanit ovatkin entistä enemmän huolissaan näyttelijästä, jonka huhutaan painavan enää 44 kiloa. Pituutta Rosella on reilu 170 senttiä. Rosen televisioesiintyminen gaalassa sai fanit kommentoimaan Rosen hentoista olemusta: 

"Rose, näytät sairaalta!" 

"Herran jumala, Ruby Rose näyttää pieneltä!" 

Hollywoodin terveysguruna tutuksi tullut Lisa De Fazio on kommentoinut Rosen painoa kehottaen muun muassa, että tähden perheen ja läheisten työkavereiden olisi syytä kehottaa naista saamaan lisää kiloja "ennen kuin on liian myöhäistä". 

Rose itse ei De Fazion kommenteista ilahtunut: 

- Olet ajattelematon ja puheesi ovat raivostuttavia. Yhdenkään Hollywoodin asiantuntijan ei pitäisi käyttäytyä tuolla tavoin, Rose on kommentoinut. 

Lue myös: Orange Is the New Black -kaunottaren laiha olemus sai ihmiset huolestumaan - katso tuoreet kuvat

Lähde: The Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat