Kuva: AOP

Eronnut Jennifer Lawrence avoimena suhteen ongelmista: "Mietin, että tämä ei ole tervettä"

30.11.2017 15:00 - Iiro Myllymäki

Darren Aronofskyn ohjaamassa Mother!-elokuvassa näytellyt Lawrence kyllästyi ohjaajamiehensä jatkuvaan tarpeeseen puhua elokuvasta.

Aiemmin tässä kuussa uutisoitiin, että näyttelijätähti Jennifer Lawrence, 27, erosi ohjaajamiesystävästään Darren Aronofskysta, 48. Alun perin parin toi yhteen Mother!-elokuva, jonka Aronofsky ohjasi ja jossa Lawrence näyttelee pääroolia. Nyt Lawrence on paljastanut, että kyseinen elokuva aiheutti myös kitkaa noin vuoden seurustelleen parin välille.

Variety-lehden haastattelussa näyttelijä kertoo, että elokuvan markkinointikiertueen aikana hän kyllästyi miesystävänsä jatkuvaan haluun puhua elokuvasta.

- Kun tulin takaisin hotellille, en todellakaan halunnut ajatella elokuvaa tai puhua siitä. Kun Darren tuli hotellille, hän ei muusta halunnut puhuakaan. Ymmärrän sen kyllä, koska elokuva on hänen lapsensa. Hän käsikirjoitti sen, kehitteli sen ja ohjasi sen. Yritin olla kannustava kumppani, mutta samaan aikaan ajattelin, että enkö voisi olla edes sekuntia ajattelematta Motheria, Lawrence kertoo.

Darren Aronofsky (kuva: AOP)

Samassa haastattelussa Lawrence kertoo, että Aronofskylla oli tapana lukea hänelle elokuvasta kirjoitettuja arvioita. Tämä ei ollut lainkaan Lawrencen mieleen.

- Hän alkoi lukea minulle arvosteluja, ja aloin ajatella, että tämä ei ole tervettä. Jos saan kuulla negatiivisia arvosteluja, asetun herkästi puolustuskannalle etenkin koska kyse on omasta miehestäni, Lawrence sanoo.

Lue myös: Jennifer Lawrence jää tauolle, paljastaa nyt yllättävät suunnitelmansa: "Haluan maatilan"

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat