Kuva: AOP

Queen-elokuvan ohjaaja sai potkut - oudot poissaolot olivat liikaa

05.12.2017 15:00 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Ohjaaja Bryan Singer on saanut potkut Bohemian Rhapsody -elokuvasta.

Queen-yhtyeestä kertovan elokuvan tuotanto on vastatuulessa, sillä nyt elokuvan ohjaajalle on annettu potkut. Tuotantoyhtiö 20th Century Fox vahvistaa Hollywood Reporter -sivustolle, että Bohemian Rhapsody -elokuvan ohjaaja Bryan Singer on saanut lähtöpassit toistuvien poissaolojensa takia.

Viime viikolla ilmoitettiin elokuvan tuotannon keskeytymisestä ja syyksi ilmoitettiin ohjaajan odottamattomat poissaolot kuvauksista. Tuolloin Singer puolustautui sanomalla, että hänen poissaolojensa syynä oli hänen toisen vanhempansa huono terveydentila ja samoin hänen omat terveysongelmansa.

Bryan Singerin osallistumattomuus kuvauksiin sai muun muassa elokuvassa Freddie Mercurya näyttelevän Rami Malekin valittamaan asiasta elokuvan tuotannosta vastaaville tahoille. Malek syytti ohjaajaa epäluotettavaksi ja epäammattimaiseksi. Hollywood Reporterin mukaan pääosanesittäjän ja ohjaajan konflikti kärjistyi sanalliseen riitaan, jonka aikana Singerin kerrotaan heittäneen jonkin tavaran maahan kiivastuksissaan. Kaksikon kuitenkin kerrotaan saaneen sovittua tämän riitansa.

Rami Malek (kuva: AOP)

Ongelmat kuitenkin jatkuivat vielä tämän riitatilanteen jälkeen, ja Singer oli taas useamman päivän poissa kuvauksista. Tämän kerrotaan olleen viimeinen pisara elokuvan tuottajille. Singer on kertonut tiedotteessa, että hänen lähtönsä elokuvan ohjaajan paikalta ei liity hänen ja Malekin riitaan. Hän kuitenkin myöntää, että kaksikolla oli ”luovia erimielisyyksiä” kuvauksien aikana.

Elokuvan uudesta ohjaajasta on tarkoitus tiedottaa lähipäivien aikana.

Lue myös: Kohuttu Queen-elokuva sai Freddie Mercurynsa - palkittu tv-tähti

Lähde: Hollywood Reporter

Suosittelemme

Uusimmat