Kuva: AOP

Sarah Paulson, 42, suhteestaan Holland Tayloriin, 74: "Ihmiset varoittivat minua tästä suhteesta"

08.12.2017 14:15 - Senja Rapila

American Horror Story -tähti on seurustellut itseään huomattavasti vanhemman Miehen puolikkaat -näyttelijättären kanssa jo kolme vuotta.

Uutisoimme vuosi sitten näyttelijätär pariskunta Sarah Paulsonin, 42, ja Miehen puolikkaat -tähti Holland Taylorin, 74, suhteesta. Pariskunta on seurustellut hissukseen jo miltei kolme vuotta. Paulson on nyt puhunut suhteestaan vanhempaan näyttelijättäreen The Edit -lehdessä.

Paulson kertoo, että jotkut ovat pitäneet pariskunnan suhdetta jollain tavalla "outona".

- Elämänvalintani ovat, hmm, epätavallisia. Olen suhteessa itseäni paljon vanhemman ihmisen kanssa ja ihmiset pitävät sitä kiehtovana ja outona. Minun mielestäni se on kaikkein vähiten mielenkiintoinen asia minussa, Paulson kertoo haastattelussa.

- Mutta tunnen oloni hieman epätavalliseksi. Olen tämän ikäinen nainen, joka on päättänyt olla hankkimatta lapsia, ja joka on tehnyt urasta ykkösprioriteettinsa. Olen oman elämäni kapteeni, enkä ole koskaan hakenut keneltäkään hyväksyntää siihen.

American Horror Story -näyttelijätär kertoo, että jotkut ovat varoittaneet häntä suhteesta Tayloriin.

- Kun suhteemme alkuvaiheessa ihmiset saivat kuulla meistä, jotkut sanoivat, että minun pitäisi olla varovainen, koska he pelkäsivät suhteen vanhempaan naiseen vaikuttavan uraani negatiivisesti. 

(kuva: AOP)

Lähde: Mirror

Lue myös: American Horror Story -kaunotar Sarah Paulson rohkeana - poseeraa lehdessä rinnat paljaana

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat