Kuva: AOP

Povipommi Samantha Fox kokemastaan ahdistelutilanteesta: "Hän kouri rintojani ja veti hametta ylös"

11.12.2017 19:05 - Anna Hopi

Takavuosien seksipommi Samantha Fox joutui idolinsa ahdistelemaksi.

Touch Me (I Want Your Body)- ja Nothing's Gonna Stop Me Now -hiteistään tunnettu 80-luvun seksipommi Samantha Fox joutui omien sanojensa mukaan 19-vuotiaana oman lapsuudenidolinsa ahdistelemaksi. Fox kertoo Mirror-lehdelle tehneensä jo edesmenneen poptähti David Cassidyn kanssa vähäpukeiset kuvaukset, joiden aikana hän huomasi miehen kiihottuvan.

Kuvauksissa otettujen kuvien oli määrä auttaa Cassidya tekemään vuonna 1985 uudelleen paluu popkentälle.

- Kun olin teini, suutelin hänen julisteitaan, joita oli minun huoneeni jokaisella seinällä. Kun kuvauksia ehdotettiin, suostuin tietenkin, Fox muistelee.

35-vuotias ohuthiuksinen Cassidy poseerasi kuuman seksipommin kanssa yläosattomissa, ja se herätti Foxin mukaan tässä tiettyjä haluja. Pian tämän jälkeen Partridge Family -tähti Cassidy ahdisteli laulajatarta seksuaalisesti.

Samantha Fox meni isänsä ja Cassidyn kanssa syömään ravintolaan, jossa miestähti piti tilanteen asiallisena, eikä flirttaillut povipommille. Kun Fox meni vessaan, hän kuitenkin seurasi tämän perässä ja työnsi Foxin seinää vasten aggressiivisesti.

- Hän tunki kielensä suuhuni, kouri rintojani yhdellä kädellä ja veti hamettani ylös. Potkaisin häntä munille ja huusin, että "jätä minut rauhaan". Vedin häntä kyynärpäällä kasvoihin, muistelee laulajatar.

Hän käveli takaisin ruokapöytään. Hetken päästä David Cassidy seurasi häntä paikalle ja oli kuin mitään ei olisi tapahtunut.

- Mietin, mitä voin oikein tehdä, mitä voin oikein sanoa? Pidin vain suuni kiinni, Fox kertoo traumaattisesta tilanteesta.

Fox kertoo kohdanneensa urallaan kaikenlaisia ihmisiä, mutta sanoo Cassidyn olleen ainoa ihminen, jolta on kohdannut epäasiallista käytöstä.

- Hän sai silloin, mitä ansaitsi, eikä saanut mitä halusi. Minä en loukkaantunut, Samantha Fox summaa tilannetta.

Lähde: Mirror.

Lue myös: Muistatko Samantha Foxin? 50-vuotias povipommi on valmis uusiin alastonkuviin

Kilpailut

Uusimmat