Kaikki artikkelit

80-luvun supertähti Samantha Fox vakuutti rintansa yhteensä miljoonalla punnalla. Supersuosio aiheutti myös harmia: eräänä iltana 10 000 teinipoikaa pakottivat laulajan pakenemaan paikalta helikopterin avulla.
Takavuosien seksipommi Samantha Fox joutui idolinsa ahdistelemaksi.
Kasaritähti voisi edelleen riisuutua Playboylle.
Laulajatar Samantha Fox kertoo, että sopivien vaatteiden löytäminen on joskus hankalaa hänen pituutensa takia. Paras shoppailukaveri on äiti, jonka tyylitajuun Fox kertoo luottavansa täysin.
Tuoreet kuvat Samantha Foxista osoittavat, että laulajatar pitää itsestään hyvää huolta. Ikävä kyllä naisen housuvalinta ei mennyt ihan nappiin.
Laulajana kunnostautunut Samantha Fox saa edelleen olla ylpeä timmistä vartalostaan.
Brittiläisen Samantha Foxin ura ei ole välttämättä ollut viime vuosina erityisessä nosteessa, mutta tähti itse näyttää edelleen hyvältä.
Saimaa Open Air -festivaalin viimeisenä esiintyjänä esiintynyt Bonnie Tyler lopetti keikkansa yllätykseen, joka sai myös festivaalijärjestäjien suut auki.
Saimaa Open Air -festivaaleilla esiintynyt Samantha Fox otti raskaasti uutiset Norjan joukkomurhasta ja Amy Winehousen kuolemasta.
80-luvun povipommi Samantha Fox keikkailee Suomessa maaliskuun alussa.
Kasarikuningatar Samantha Fox on Kuopio Wine Festivalin yksi kansainvälinen maailmantähti. Viinijuhlat järjestetään 2.-10. heinäkuuta.