Kuva: Senja Rapila

Toni Wirtanen Jannika B:n Tähdet, tähdet -matkasta: "Ihailen hänen lahjakkuuttaan"

14.12.2017 10:15 - Anna Hopi

Toni Wirtasen mielestä oma vaimo näytti parhaimman laulusuorituksensa kykyohjelman finaalijaksossa.

Koko Suomi on jännittänyt syksyn ajan tähtiartistien matkaa Tähdet, tähdet -ohjelmassa. Viime sunnuntaina matka sai päätöksen kun finaalijaksossa voitosta taistelivat Jannika B ja Elias Kaskinen. Jälkimmäinen vei voiton, ja Jannika B tyytyi toiseen sijaan.

Toni Wirtanen on seurannut suurella ylpeydellä ja tunteella vaimonsa matkaa koko perheen TV-ohjelmassa. Hän kokee, ettei hopea ole Tähdet, tähdet -sarjassa häpeä.

- Finaalijaksosta jäi mahtavafiilis. Formaattiin kuuluu, että ihmisiä tippuu pois, mikä on julmaa, koska he ovat lahjakkaita tyyppejä. Jokainen tekee omaa juttuaan. En itse ehkä pystyisi osallistumaan tuollaiseen ohjelmaan, varmaan putoaisin aika nopeasti, hän sanoo.

(kuva: Senja Rapila)

- Jos ei putoa ensimmäisenä, sen jälkeen kaikki ovat voittajia. Kun tullaan viimeiseen kolmikkoon, eihän siellä lauteilla ole kuin voittajia. Se on semantiikkaa, kuka ohjelman lopulta voittaa, muusikko toteaa.

- Minulla oli hiton hyvä fiilis siitä, että viimeisessä numerossaan viimeiset 30 sekuntia meidän rouva tarjoili parasta itseään, mitä on missään kuultu. Hänen kasvutarinansa kulminoitui siinä. Se oli täydellinen hetki. Jos se olisi ollut suunniteltua, ihailisin hänen draamantajuaan. Nyt ihailen vain hänen lahjakkuuttaan.

Katso alta Jannika B:n ylistetty viimeinen veto Tähdet, tähdet -ohjelmasta. Laulajatar versioi ABBA:n rakastetun kappaleen Winner Takes It All.

Lue myös: Kolme lausetta saa Jannika B:n kyyneliin: "Tapahtuu joka kerta"

Uusimmat