Vuoden 2017 inhotuimmat leffat listattiin - oletko samaa mieltä?

20.12.2017 19:45 - Susanna Karttunen

The Emoji Movien pääsy listalle ei varmaan yllätä ketään.

Vuosi 2017 alkaa olla pikkuhiljaa pulkassa. Tänä vuonna teattereissa on niin kuin aina nähty niin hyviä kuin huonoja elokuvia. Ulkomaalaissivustoilla surffaillessa sekä toimittajien että tavallisten tallaajien äänestämien huonoimpien leffojen listoissa toistuvat tietyt nimet.

Esimerkiksi seuraavat kansainväliset leffat ovat kovasti närkästyttäneet joko kriitikoita, katsojia tai molempia. Jos et ole kyseistä elokuvaa nähnyt (mikä voi olla ihan hyvä asia), voit koittaa muodostaa mielipiteesi siitä trailerin perusteella.

The Emoji Movie

Kohuttu animaatioelokuva ei ole juuri saanut positiivisia kommentteja osakseen. Tämä vain ei toimi. Trailerin näet alta.

Fifty Shades Darker

Harvassa ovat ne leffakriitikot, joita Fifty Shades of Grey -leffan jatko-osa olisi miellyttänyt. Jos et ole elokuvaa nähnyt, katso traileri alta.

Suburbicon

George Clooneyn uusin ohjaustyö tulee Suomessa ensi-iltaan 22.12.2017, mutta kannattaako teatteriin suunnata? Arvostelujen mukaan ei. Katso traileri alta ja päätä itse.

The Mummy

Ainakin kriitikoita kauhuleffa The Mummy on järkyttänyt eri tavalla, kuin tekijät olisivat toivoneet. Katso traileri alta.

Song to Song

Monen mielestä Ryan Goslingin komeuskaan ei pystynyt pelastamaan tätä elokuvaa. Leffan traileri on katsottavissa alta.

Lue myös: Arvostelu: Fifty Shades Darker ei anna mitään uutta, paitsi kiinnostavamman miespäähenkilön

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat