Kuva: Youtube

Tulevan kauhuelokuvan trailerissa pelataan vaarallista peliä - ei herkimmille

08.01.2018 17:15 - Iiro Myllymäki - Luettu 7 193 kertaa

Truth or Dare -elokuvassa seuraleikki kylvää kuolemaa.

Vuosi 2018 vaikuttaa olevan hyvä vuosi kauhuelokuville. Slender Man -elokuva saa ensi-iltansa toukokuussa, ja Mom and Dad -kauhukomedia tulee valkokankaille jo tässä kuussa. Nyt on julkaistu traileri elokuvasta Truth or Dare, ja trailerin perusteella luvassa on melko kylmäävää menoa.

Truth or Dare -elokuvan takana on maineikas tuotantoyhtiö Blumhouse, joka on aiemmin tuottanut muun muassa elokuvat Paranormal Activity ja Get Out. Kuten elokuvan nimi kertoo, elokuvassa pelataan totuutta ja tehtävää, mutta peli on kaukana tavallisesta illanviettojen pikkutuhmasta pelistä. Pahat henget riivaavat pelaajia, ja jos pelaaja ei kerro täyttä totuutta tai suorita tehtävää, hän joko kuolee tai hänen täytyy tappaa joku toinen.

Elokuvassa näyttelevät muun muassa Valehtelevat viettelijät -tv-sarjasta tuttu Lucy Hale ja Teen Wolf -sarjasta tuttu Tyler Posey. Trailerin nähneet ovat jo muun muassa Twitterissä kauhistelleet näkemäänsä, eikä mikään ihme. Luvassa on muun muassa riivaavia peilikuvia, verisiä kuolemia ja käden hakkaamista vasaralla. Jos luulet olevasi valmis katsomaan trailerin, voit nähdä sen alta. Elokuva saa Yhdysvalloissa ensi-iltansa huhtikuussa.

Lue myös: Kehuttu kauhuelokuva saa jatkoa kymmenen vuoden odotuksen jälkeen - katso karmiva traileri

Lähde: LADbible

Arvostele artikkeli

Suosittelemme

Uusimmat