Kuva: Getty

Vau! Emma Watson julkaisi yhteiskuvan Golden Globen mustiin pukeutuneista: "Kiitos jokaiselle"

10.01.2018 11:00 - Henna Koste - Luettu 1 428 kertaa

Otoksessa poseeraa liuta supertähtiä.

Näyttelijä Emma Watson, 27, juhli muiden tähtien kanssa sunnuntaina Golden Globe -gaalassa. Tänä vuonna tilaisuutta sävytti synkkä väriskaala, sillä lähes kaikki kutsuvieraat olivat valinneet ylleen mustan asun. Tähdet halusivat ottaa näin kantaa Hollywoodissa velloneisiin seksuaalisen häirinnän skandaaleihin.

Watson pukeutui teeman mukaisesti mustaan. Hän julkaisi Instagram-tilillään gaalan jälkeen kuvan, jossa poseeraa joukko julkisuudesta tuttuja naisia. Gaalakuvassa hymyilevät Watsonin lisäksi niin Meryl Streep, Natalie Portman, Emma Stone kuin Michelle Williamskin.

- Eilen oli todella liikuttavaa olla punaisella matolla. Kiitos jokaiselle, jotka pukeutuivat mustaan osoittaakseen solidaarisuutta kanssamme, Watson kiitteli kuvatekstin yhteydessä. 

Watson on paitsi lahjakas näyttelijä, hän on myös aktiivinen monella saralla. Hänet on muun muassa valittu YK:n tasa-arvo järjestön UN Womenin hyvän tahdon lähettilääksi. Watson on valittu Time-lehden sadan vaikutusvaltaisimman henkilön listalle vuonna 2015.

Katso tuore kuva alta.

Lue myös: Suomalaisnainen juhli Golden Globe -gaalassa: Tähdet eivät pitäneet painostamisesta pukeutua mustaan

Kilpailut

Uusimmat