Kuva: Twitter

Kuolleeksi väitetty Britannian Big Brother -tähti onkin elossa - "Kävin läpi helvetin"

13.01.2018 13:15 - Iiro Myllymäki

Rebekah Sheltonin Twitter-tilille hakkeroiduttiin ja sinne kirjoitettiin naisen kuolleen.

Eilen perjantaina lukuisat tiedotusvälineet kirjoittivat, että Ison-Britannian Big Brother -sarjasta tunnettu Rebekah Shelton olisi kuollut 32-vuotiaana. Syy uutiseen oli naisen Twitter-tilillä julkaistu päivitys, jossa ilmoitettiin naisen kuolemasta. Nyt on käynyt ilmi, että nainen on sittenkin elossa ja valheellinen tieto kuolemasta lähti liikkeelle jonkun hakkeroiduttua naisen Twitter-tilille ja julkaistua kyseisen päivityksen.

Shelton on oikaissut virheellisen kuolintiedon niin ikään Twitter-tilillään.

"Vaikka oli kamala kokemus huomata, että olen kuollut, positiivista tässä on se, että tajusin olevani rakastettu ja että monet välittävät minusta. Kiitos tuestanne", Shelton kirjoittaa.

(kuva: Twitter)

Tämän lisäksi nainen julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, jossa avasi tuntemuksiaan väitetystä kuolemastaan.

- Kävin läpi helvetin, koska joku käytti Twitter-tiliäni kirjoittaakseen tuon typerän päivityksen minusta. Tuo ihminen ei pysty hyväksymään, että olen onnellinen, että päihitin kaikki ongelmani ja elän viimeinkin elämääni onnellisena. Olen nyt lomalla Arabiassa enkä ole kuollut, Shelton sanoi.

Rebekah Shelton kilpaili Big Brotherissa vuonna 2009. Tuolloin hän eli vielä miehen ruumiissa ja tunnettiin nimellä Rodrigo Lopes. Nainen on sittemmin läpikäynyt sukupuolenkorjausleikkauksen.

Lue myös: Kuolevan nuoren naisen elämänohjeet leviävät netissä kulovalkean tavoin - "Älä pelkää muutoksia"

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat