Kaikki artikkelit

Ensi syksyn kaudella taktikointi on sallittua ja jopa suotavaa.
NRJ:n iltapäiväjuontaja Niko Nousiainen soitti pilapuhelun, jossa kysyi mahdollisuutta päästä Big Brotherin uudelle kaudelle. Vastaus yllätti miehen täysin.
Big Brother Suomi alkaa sunnuntaina, ja taloon astelee 16 asukasta.
Sani putosi sunnuntai-iltana Big Brother -talosta ja laulaja kertoi Iltalehdelle, että olisi mielellään vielä jäänyt asukkaaksi.
- Kirjaa ei saa tuomita kannen perusteella. Se tulee olemaan motto, jota tulen käyttämään tosi pitkään, Kalonji kertoo IL:lle.
Ex-mäkikotkan vaiherikas naishistoria on herättänyt vitsiniekat Twitterissä.
Ylen MOT-ohjelma sai haltuunsa Big Brotherin, Temptation Islandin ja Au pairien osallistujasopimukset. Asiantuntijoiden mukaan niiden ehdot ovat perusoikeuksia rajoittavia ja jopa lainvastaisia. Osallistujat saavat ohjelmista satasia vaivanpalkkaa, kun taas sopimusrikkomuksista voi seurata kymmenien tuhansien sopimussakot.
Uusi Big Brother -kausi starttaa sunnuntaina.
Big Brother Suomen pääohjaaja Janne Virtanen kertoo Ilta-Sanomille, että pian alkavalla kaudella nähdään pudotuksia liki joka toinen päivä.
Myös BB-talo uudistuu tulevalle kaudelle täysin.
Perttu Sirviö on yksi MasterChef VIP -ohjelman kilpailijoista.
Uutiset yllättivät muut asukkaat toden teolla.
Big Brotherissa toisiinsa rakastuneet Anu ja Helmeri kertovat Ilta-Sanomien haastattelussa, että seksistä pidättäytyminen oli hankalaa.
Tarina kertoo Iltalehdelle, että hänen alkujännityksensä purkautui itkuna.
Eeva-Leenaa hävettää, että hän ja Jukka harrastivat seksiä muiden asukkaiden läsnä ollessa, selviää Ilta-Sanomien haastattelussa.
Jukan ja Eeva-Leenan lämpimät välit ovat kiinnittäneet monien huomion.