Kaikki artikkelit

Vuoden radiojuontajaksi valittu Niko Saarinen nousi koko kansan tietoisuuteen osallistuttuaan Big Brother -ohjelmaan vuonna 2008.
Ainakaan tulevana syksynä uutta kautta ei nähdä.
Saara Aalto veti BB-asukkaille lauluvalmennusta ja ilahtui kilpailijoiden heittäytymisestä.
Niko Saarinen ja hänen äitinsä Outi Mykkänen kertovat lämpimistä väleistään Anna-lehdessä.
Juonittelu on nyt sallittua Big Brotherissa, ja testiasukkaanakin taktikointi pisti mielen kierroksille, kirjoittaa Voice.fi:n toimittaja Iiro Myllymäki.
Ensi syksyn kaudella taktikointi on sallittua ja jopa suotavaa.
NRJ:n iltapäiväjuontaja Niko Nousiainen soitti pilapuhelun, jossa kysyi mahdollisuutta päästä Big Brotherin uudelle kaudelle. Vastaus yllätti miehen täysin.
Big Brother Suomi alkaa sunnuntaina, ja taloon astelee 16 asukasta.
Sani putosi sunnuntai-iltana Big Brother -talosta ja laulaja kertoi Iltalehdelle, että olisi mielellään vielä jäänyt asukkaaksi.
- Kirjaa ei saa tuomita kannen perusteella. Se tulee olemaan motto, jota tulen käyttämään tosi pitkään, Kalonji kertoo IL:lle.
Ex-mäkikotkan vaiherikas naishistoria on herättänyt vitsiniekat Twitterissä.
Ylen MOT-ohjelma sai haltuunsa Big Brotherin, Temptation Islandin ja Au pairien osallistujasopimukset. Asiantuntijoiden mukaan niiden ehdot ovat perusoikeuksia rajoittavia ja jopa lainvastaisia. Osallistujat saavat ohjelmista satasia vaivanpalkkaa, kun taas sopimusrikkomuksista voi seurata kymmenien tuhansien sopimussakot.
Uusi Big Brother -kausi starttaa sunnuntaina.
Big Brother Suomen pääohjaaja Janne Virtanen kertoo Ilta-Sanomille, että pian alkavalla kaudella nähdään pudotuksia liki joka toinen päivä.
Myös BB-talo uudistuu tulevalle kaudelle täysin.
Perttu Sirviö on yksi MasterChef VIP -ohjelman kilpailijoista.