Kuva: RadioPlay

Tappaja aneli poliisia pysäyttämään hänet - "Puukotin taas ihmisen jäähakulla"

16.01.2018 21:15 - Katariina Auvinen

Huorapuutarhan murhapodcastissa käsitellään kadonneita veljeksiä ja nyyhkyttävää sarjamurhaajaa.

RadioPlayn murhapodcastissa, Huorapuutarhassa Justiina ja Pauliina käsittelevät muun muassa kolmen veljeksen katoamista ja nyyhkyttävää sarjamurhaajaa. Pauliina kertoo Paul Michael Stephanista, joka tappoi lukuisia naisia 1980-luvulla. 

Omituista tälle talonmiehelle oli se, että mies soitti aina hätänumeroon itse tekemänsä murhien jälkeen. Hänen itkuiset puhelunsa tallentuivat hätäkeskukseen. Hän jopa aneli poliisia ottamaan hänet kiinni, jotta hän ei enää tappaisi ketään. Mies ei kuitenkaan itse ollut valmis antautumaan. 

"Puukotin taas ihmisen jäähakulla. En kykene pysäyttämään itseäni." Stephani kertoi puhelimeen poliisille. 

Stephan murhasi uhrinsa puukottamalla heitä useita kertoja, jopa satoja. Joskus tekovälineenä oli ruuvimeisseli tai jääpiikki. Mies jäi kiinni, kun hänen kyytiin ottamansa prostituoitu onnistui tappelemaan tappoyritystä vastaan. Nainen vahingoitti miestä niin pahasti, että tämän piti hakeutua ensiapuun. Mies otettiin kiinni, mutta järkyttävät teot selvisivät kokonaisuudessaan vasta yli kymmenen vuotta myöhemmin miehen sairastuessa syöpään. 

Hän halusi puhdistaa omantuntonsa ja kertoi tappaneensa vielä yhden naisen. 

Veljesten katoaminen on vieläkin mysteeri 

Michiganilaiset Skeltonin veljekset katosivat kahdeksan vuotta sitten kiitospäivän aikoihin. Pojat olivat käymässä isänsä luona muutaman korttelin päässä. Heidän piti palata äitinsä luokse heti kiitospäivän jälkeen, mutta lapsista ei kuulunut mitään. 

Lasten äiti, Tanya, soitti poikien isälle, joka yritti ensin peitellä lapsien katoamista. Hän kertoi olevansa toisessa paikassa, vaikka miehen auto oli paikoillaan pihatiellä. Tanya soitti uudestaan entiselle miehelleen, joka myönsi tällä kertaa yrittäneensä itsemurhaa hirttäytymällä. 

Pojista hän ei kertonut mitään, mutta poliisi aloitti massiiviset etsinnät lasten löytämiseksi. Poliisi kuulusteli isää, joka ei ensin myöntänyt mitään, mutta hänen tarinansa muuttuivat koko ajan. Milloin isä kertoi antaneensa pojat pois, ja milloin hän väitti poikien olevan jonkun tutun luona. 

Tämän vuoden joulukuussa katoamistapaus sai mielenkiintoisen käänteen, kun 2500 kilometrin päästä löydettiin kolmen lapsen jäänteet. 

Lue myös: Murhaajan sanat tallentuivat puhelimeen - syyllisestä ei ole vieläkään varmuutta

Lataa RadioPlay ilmaiseksi täältä ja kuuntele kaikki ohjelman jaksot.  

Kilpailut

Uusimmat