Raskaana oleva Mia Ehrnrooth ei koe paineita palautumisesta: "Kehon muutos on ollut kiva huomata"

25.01.2018 13:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Ehrnroothin esikoinen syntyy hyvinkin pian.

Salatuista elämistä tuttu Mia Ehrnrooth on näyttelijän töiden lisäksi luonut uraa mallina. Vaikka mallimaailmassa ulkonäkö on kaikki kaikessa, ei Ehrnrooth koe paineita siitä, että hänen tulisi palautua raskauden jälkeen nopeasti.

- Minulla ei ole mitään paineita palautumisesta. Minulla on yhdet kansikuvaukset kuukausi lasketun ajan jälkeen. Jotenkin olen jopa positiivisesti yllättynyt siitä, että paineita ei ole tullut. On ollut enemmänkin kiva huomata kehon muutos ja sallia se itselleen, Ehrnrooth kertoo KISSin Jenni Haapalan ja Janita Suojasen haastattelussa.

Ehrnroothin mukaan eniten on harmittanut se, että raskauden loppuvaiheessa liikkuminen ei ole enää samalla tavalla mahdollista.

- Sitä treenaamisen fiilistä kaipaan. Nyt kun synnytys on jo todella lähellä, niin olen kävellyt paljon. Muutama päivä sitten kävin kävelyllä ja laitoin soimaan listan, jota olen kuunnellut aiemmin juoksulenkeilläni. Silloin tuli pieni itku, kun olisin niin kovasti halunnut lähteä juoksemaan.

Kyse onkin enemmän fiiliksestä, ei niinkään ulkokuoresta.

- Se on se fiilis ja halu tuntea olonsa vahvaksi, hän jatkaa. Olen raskauden aikana oppinut myös olemaan armollisempi itselleni. Jos väsyttää, voin levätä, hän nauraa.

Lue myös: Salkkareista tuttu Mia Ehrnrooth julkaisi kuvan vauvavatsastaan - paljasti myös lapsen sukupuolen

Kilpailut

Uusimmat