Kuva: Getty Images

Grammy-palkinnon voittanut laulaja järkyttyi saamastaan vihapalautteesta: "En ole pahoillani siitä"

31.01.2018 15:15 - Senja Rapila

Alessia Cara sai kritiikkiä siitä, että hän ei ole "uusi artisti", eikä hän siten ansaitsisi voittoa kyseisessä kategoriassa

Laulaja Alessia Cara voitti Grammy-palkintogaalassa menneenä viikonloppuna Paras uusi artisti -palkinnon. Sen lisäksi hän oli ehdolla Vuoden kappale, Paras musiikkivideo ja Paras pop-duo/ryhmäesitys -kategorioissa.

Voiton jälkeen sosiaalisessa mediassa kuohahti; artistille alkoi sataa kritiikkiä siitä, että hän ei ole "uusi artisti", eikä hän siten ansaitsisi voittoa kyseisessä kategoriassa. Alessia Cara järkyttyi saamastaan vihapalautteesta ja kommentoi sitä vihdoin itse sosiaalisessa mediassa.

"En kirjautunut Grammy.comiin ja lisännyt itseäni ehdokkaaksi palkinnon saajaksi. Se ei toimi niin. En myöskään pyytänyt että minut lisättäisiin sinne, koska olemassa on myös muita artisteja, jotka ansaitsevat sen kunnian. Minut kuitenkin laitettiin ehdolle ja voitin", hän kirjoittaa.

"En aio olla pahoillani siitä, mitä olen halunnut lapsesta asti, ja jonka eteen olen tehnyt todella rankasti töitä."

Alessia Cara voitti Grammy-palkintogaalassa menneenä viikonloppuna Paras uusi artisti -palkinnon. (kuva: Getty Images)

Vasta hiljattain valokeilaan noussut artisti kertoo, ettei aio antaa muiden mielipiteiden ja haukkumisen vaikuttaa itseensä. Hän kertoo, että ansaitsee palkinnon yhtä paljon kuin kaikki muutkin tuoreet artistit, riippumatta suosiosta ja numeroista.

"Olen pitänyt itseäni huonona siitä asti, kun olin tarpeeksi vanha tietämään, mitä se tarkoittaa. Eli voitan sinut siinä. Ja se on se syy, miksi tämä on minulle niin tärkeää. Huolimatta 183625:stä epävarmuudestani minulle on näytetty, että se mitä olen luonut on jonkin arvoista.  Ja että ihmiset oikeasti välittävät. Kaikki ne vuodet jolloin olen tuntenut riittämättömyyden tunnetta, etten ole hyvä missään, tai kun minulle on kerrottu että olen naiivi kun unelmoin jostain, on korvattu tavalla, jota joudun prosessoimaan vielä itsekin."

Voit lukea koko päivityksen alapuolelta.

View this post on Instagram

to address the apparent backlash regarding winning something I had no control over: I didn’t log onto grammy.com and submit myself. that’s not how it works. I didn’t ask to be submitted either because there are other artists that deserve the acknowledgment. but I was nominated and won and I am not going to be upset about something I’ve wanted since I was a kid, not to mention have worked really hard for. I meant everything I said about everyone deserving the same shot. there is a big issue in the industry that perpetuates the idea that an artist’s talent and hard work should take a back seat to popularity and numbers. and I’m aware that my music wasn’t released yesterday, I’m aware that, yes, my music has become fairly popular in the last year. but I’m trying very hard to use the platform I’ve been given to talk about these things and bring light to issues that aren’t fair, all while trying to make the most of the weird, amazing success I’ve been lucky enough to have. I will not let everything I’ve worked for be diminished by people taking offence to my accomplishments and feeling the need to tell me how much I suck. here’s something fun! I’ve been thinking I suck since I was old enough to know what sucking meant. I’ve beat u to it. And that’s why this means a lot to me. despite my 183625 insecurities, I’ve been shown that what I’ve created is worth something and that people actually give a shit. all of the years feeling like I wasn’t good at anything or that I was naive for dreaming about something improbable have paid off in a way that I have yet to process. I know it sounds cheesy and dumb but it’s the honest truth. thanks to everyone who’s shown me kindness and support along the way. I’ll stop talking now.

A post shared by ALESSIA CARA (@alessiasmusic) on

Voit kuunnella Alessian musiikkia alapuolelta.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: X Factor -voittaja Matt Terry albuminsa myyntiluvuista: "On epäreilua sanoa, ettei se menestynyt"

Lue myös: Pink esiintyi Grammy-gaalassa - huomio kiinnittyi yleisössä istuneen tähden ilmeeseen

Kilpailut

Uusimmat