Kuva: Getty Images

Grammy-palkinnon voittanut laulaja järkyttyi saamastaan vihapalautteesta: "En ole pahoillani siitä"

31.01.2018 15:15 - Senja Rapila

Alessia Cara sai kritiikkiä siitä, että hän ei ole "uusi artisti", eikä hän siten ansaitsisi voittoa kyseisessä kategoriassa

Laulaja Alessia Cara voitti Grammy-palkintogaalassa menneenä viikonloppuna Paras uusi artisti -palkinnon. Sen lisäksi hän oli ehdolla Vuoden kappale, Paras musiikkivideo ja Paras pop-duo/ryhmäesitys -kategorioissa.

Voiton jälkeen sosiaalisessa mediassa kuohahti; artistille alkoi sataa kritiikkiä siitä, että hän ei ole "uusi artisti", eikä hän siten ansaitsisi voittoa kyseisessä kategoriassa. Alessia Cara järkyttyi saamastaan vihapalautteesta ja kommentoi sitä vihdoin itse sosiaalisessa mediassa.

"En kirjautunut Grammy.comiin ja lisännyt itseäni ehdokkaaksi palkinnon saajaksi. Se ei toimi niin. En myöskään pyytänyt että minut lisättäisiin sinne, koska olemassa on myös muita artisteja, jotka ansaitsevat sen kunnian. Minut kuitenkin laitettiin ehdolle ja voitin", hän kirjoittaa.

"En aio olla pahoillani siitä, mitä olen halunnut lapsesta asti, ja jonka eteen olen tehnyt todella rankasti töitä."

Alessia Cara voitti Grammy-palkintogaalassa menneenä viikonloppuna Paras uusi artisti -palkinnon. (kuva: Getty Images)

Vasta hiljattain valokeilaan noussut artisti kertoo, ettei aio antaa muiden mielipiteiden ja haukkumisen vaikuttaa itseensä. Hän kertoo, että ansaitsee palkinnon yhtä paljon kuin kaikki muutkin tuoreet artistit, riippumatta suosiosta ja numeroista.

"Olen pitänyt itseäni huonona siitä asti, kun olin tarpeeksi vanha tietämään, mitä se tarkoittaa. Eli voitan sinut siinä. Ja se on se syy, miksi tämä on minulle niin tärkeää. Huolimatta 183625:stä epävarmuudestani minulle on näytetty, että se mitä olen luonut on jonkin arvoista.  Ja että ihmiset oikeasti välittävät. Kaikki ne vuodet jolloin olen tuntenut riittämättömyyden tunnetta, etten ole hyvä missään, tai kun minulle on kerrottu että olen naiivi kun unelmoin jostain, on korvattu tavalla, jota joudun prosessoimaan vielä itsekin."

Voit lukea koko päivityksen alapuolelta.

Voit kuunnella Alessian musiikkia alapuolelta.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: X Factor -voittaja Matt Terry albuminsa myyntiluvuista: "On epäreilua sanoa, ettei se menestynyt"

Lue myös: Pink esiintyi Grammy-gaalassa - huomio kiinnittyi yleisössä istuneen tähden ilmeeseen

Kilpailut

Uusimmat