Kuva: Getty Images

Pink esiintyi Grammy-gaalassa - huomio kiinnittyi yleisössä istuneen tähden ilmeeseen

29.01.2018 20:15 - Iiro Myllymäki

Lorde ei näyttänyt olevan järin innoissaan Pinkin esityksestä.

Eilen illalla musiikkialan kerma kokoontui Grammy-gaalaan, jossa palkittiin viime vuoden parhaat artistit ja musiikintekijät. Ilta oli suurta musiikin juhlaa paitsi palkintojenjaon, myös esitysten muodossa. Yksi esiintyjistä oli Pink, 38, joka lauloi kappaleen Wild Hearts Can’t Be Broken hänen viime vuonna julkaistulta albumiltaan. Esityksen jälkeen yleisö osoitti suosiotaan naisen upealle laulusuoritukselle, mutta ainakin yksi yleisön jäsenistä vaikutti olevan vähemmän vaikuttunut esityksestä.

Pop-tähti Lorde, 21, päätyi tv-kuvaan Pinkin esitykselle annettujen aplodien yhteydessä. Naisen tympääntynyt ilme ja minimaalisen pienet taputukset eivät jääneet katsojilta huomaamatta. Muun muassa Twitterissä on naureskeltu Lorden reaktiolle, jonka voit katsoa alla olevalta videolta. Jos video ei näy, klikkaa tästä

Jotkut kommentoijat huomauttivat, että DJ Khaledin ja Rihannan esityksen jälkeen Lorden reaktio oli aivan toista maata.

Lorde oli Grammy-gaalassa ehdolla vuoden parhaan albumin palkinnon saajaksi. Jo ennen gaalaa kirjoitettiin, että toisin kuin kyseisen kategorian neljälle miesehdokkaalle, Lordelle ei tarjottu lainkaan mahdollisuutta esiintyä gaalassa soolona. Lorde ei ole toistaiseksi kommentoinut tapausta. Voit kuunnella ehdolla olleen Melodrama-albumin alta, jos laitteellesi on asennettu Spotify.

Lue myös: Lorden tarina: Miten 17-vuotias teinityttö nousi maailman vaikutusvaltaisimmaksi?

Lue myös: Laulaja Lorde hämmensi VMA-gaalassa - tanssi äänettömästi laulamisen sijaan

Lähteet: Metro.co.uk, Vulture

Kilpailut

Uusimmat