Kuva: Getty Images

Rap-kaunottaren Instagram-kuva aiheutti kohun - saa nyt katujengiltä uhkauksia

07.02.2018 18:45 - Katariina Auvinen

Cardi B:n kannattaa olla varuillaan, jos hän mielii matkustaa Los Angelesiin.

Rap-kaunotar Cardi B, 25, on suututtanut pahamaineisen los angelesilaisen katujengin LA Cribsin. Nainen julkaisi Instagramissa kuvan, joka ei aivan ensimmäisellä silmäyksellä anna monenkaan mielestä mitään aihetta suuttua. 

Naisella on kuvassa päällään paksu sininen karvatakki. Hän kirjoitti kuvan viereen, että hän inhoaa käyttää juuri sinistä, mutta kyseinen takki oli niin ihana, että hänen oli pakko saada se.

Englanniksi sininen kirjoitetaan Blue, mutta Cardi B oli kirjoittanut sen muotoon Flue, jota juuri LA Cribs käyttää ilmaistessaan jengiväriään. Räppäri on omien sanojensa mukaan itsekin kuulunut toiseen katujengiin, Rival Bloodsiin, ollessaan teini-ikäinen. Nämä kaksi jengiä ovat kilpailijoita keskenään. 

LA Cribs on ottanut räppärin nyt hampaisiinsa tästä kommentista. He ovat lähettäneet naiselle uhkausviestejä. Pääasiassa viestien sisältö on ollut se, että räppärin vierailua Los Angelesiin ei tultaisi katsomaan hyvällä. 

Cardi B ei ole itse kommentoinut asiaa vielä millään tavalla. Hän on tosin poistanut kaiken kommentoinnin käytöstä juuri kyseisen kuvan kohdalla. 

Lue myös: Rap-tähdellä täydellinen vastaus fanin raskausuteluihin - "Anna minun lihoa rauhassa"

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat