Kuva: Getty Images

Mariah Careyn väitetään osallistuneen outoihin seksirituaaleihin ja uhrauksiin - äiti johti kulttia

07.02.2018 22:45 - Katariina Auvinen

Careyn äidin väitetään johtaneen satanistisia menoja.

Laulaja Mariah Careyn, 47, väitetään osallistuneen nuorena outoihin seksirituaaleihin sekä eläinten uhrauksiin. Asiasta kertoo perheen lähipiiriin kuuluva henkilö Radar Onlinelle.

Lähteen mukaan sekä Mariah että hänen sisarensa, Alison, olisivat joutuneet ottamaan osaa kulttiin, koska sitä johti heidän äitinsä, Patricia. Äiti olisi johtanut niin lapsensa kuin muutkin satanistisista teoista kiinnostuneet erikoisiin rituaaleihin. 

Alison, 56, on itse myöntänyt, että hän muistaa olleensa lapsena osallisena satanistisissa rituaaleissa. Hän kertoi muistaneensa erään rituaalin, joka pidettiin isossa "linnassa" New Yorkissa. 

- Muistan, että ihmiset pitivät hupullisia viittoja yllään. Seisoimme ringissä. Tilaisuuteen liittyi myös seksuaalisuutta ja eläinten urhauksia, Alison kertoo. 

Hän sanoo, että häntä kasvatettiin johtamaan kulttia. Lapsena hän ei vielä sitä ymmärtänyt. Hän on kuitenkin kärsinyt näystä ja teoista koko elämänsä ajan.

Alison asuu nykyisin pienessä asunnossa New Yorkissa ja hän kärsii köyhyydestä. Hän ei ole pitänyt sisareensa Mariahiin yhteyttä pitkään aikaan. 

Myös Mariahin veli, Morgan, on kertonut, että aivan uransa alussa kuuluisa laulaja olisi kertonut haastattelussa, kuinka noloa oli kasvaa hänen äitinsä johtaman kultin varjossa. 

Lue myös: Mariah Carey esitteli kameroille uutta vartaloaan - laihtui yli 11 kiloa

Lähde: Radar Online 

Kilpailut

Uusimmat