Hanna-Riikka Siitonen jäi sairauslomalle suositusta tv-sarjasta: "Valtava kasa muistoja sydämessä"

15.02.2018 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Sairausloman syytä ei ole kerrottu julkisuuteen.

Näyttelijä ja laulaja, Hanna-Riikka Siitonen, 47, on jättäytynyt pois supersuositusta Uusi päivä -sarjasta. Asiasta kerrotaan ohjelman Instagram-sivuilla.

"Lissua näytellyt Hanna-Riikka Siitonen on jäänyt sairauslomalle. Lissu ei sarjasta katoa, vaan häntä näyttelee toistaiseksi Mari Posti," päivityksessä todetaan. 

Tämän lisäksi mukana on Siitosen oma viesti sarjan faneille. Hän kertoo jäävänsä kaipaamaan sarjaa, jota ehti tehdä vuosien ajan.

"Tutustuin Lissuun vuonna 2010. Siitä lähtien olen saanut elää ja luoda hänen kanssaan tarinaa, joka onneksemme jatkuu vahvana vielä hyvän aikaa. Minun on näyttelijänä kuitenkin tullut aika kiittää ja kätkeä valtava kasa muistoja sydämeeni. Jossain siellä teidän joukossanne on varmasti joku, joka muistaa Lissun elämästä vielä paljon minuakin enemmän, mutta paljon muistan minäkin. Muistan kaikki ihanat oppilaani, uskolliset ystäväni ja jokaisen tulenpalavan ja traagisesti päättyneen rakkauden. Tärkeimpänä jää mieleeni kuitenkin musiikki. Sadat soittoluokkakohtaukset, meidän luomamme bändit ihanine biiseineen ja videoineen. Kuoro sekä karaoke. Tiukkaa treeniä vaatineet oppilasnäytökset, puhumattakaan rakkaista erityisjaksoista ja liikuttavista fantasiakohtauksista!
Kiitän kaikkia teitä, jotka olette kävelleet kanssani aamuisin Voimalaan ja iltaisin sieltä kotiin."

Ilmoitus on saanut fanit hämmentymään ja kuvan yhteyteen on sadellut runsaasti kommentteja.

"Voimia."

"Tuletko vielä takaisin."

"Kaikkea hyvää."

Päivityksen pääset katsomaan alta.

Kilpailut

Uusimmat