Kuva: Senja Rapila

Alma juhli yhdessä kohutun Idols-häirikön kanssa - "Ibi Love v*ttu!"

18.02.2018 12:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Ibi Love muistetaan edesottamuksistaan Idols-karsinnoissa.

Suomalaisen popin suurin vientitoivo Alma, 22, tunnetaan riehakkaasta lavaesiintymisestään, ja sama riehakkuus toistuu myös naisen vapaa-ajan biletyksessä. Nyt Alma on jakanut Instagramin tarinoissaan kuvia ja videoita ystävänsä 22-vuotissyntymäpäiväjuhlinnoista, ja mukana oli yllättävä nimi.

Alman seurassa yökerhossa oli Ibi Love, joka herätti kohua esiintymisillään Idolsin koelauluissa. Nainen haukkui tuomarit pystyyn sen jälkeen kun hänelle ei annettu jatkopaikkaa kilpailussa, ja vuonna 2007 Idols-finaalissa hän tunkeutui lavalle juuri ennen voittajan julkistamista.

Alman kuvaamalla videolla nähdään, miten Alma huutaa tanssilattialla "Ibi Love v*ttu". Videon yhteyteen nainen on kirjoittanut "Ibi Love Suomen tulevaisuus". Katso alta kuvakaappaus videolta.

(kuva: Instagram)

Mukana Alman kanssa juhlinnoissa oli myös muun muassa Anna Abreu, joka sijoittui Idolsissa toiseksi vuonna 2007- ja oli lavalla silloin, kun Ibi Love yllättäen sinne hyppäsi tulostenjulkistuksen yhteydessä. Alma itsekin tuli alun perin tunnetuksi Idolsista, jossa hän tippui kilpailusta juuri ennen semifinaalia.

Alta voit katsoa Ibi Loven kohutun koelaulun Idolsista vuodelta 2005.

Lue myös: Alma hehkuttaa kotimaataan: "Minun Suomeni on monikulttuurinen ja antirasistinen"

Lue myös: Idols-sekoilija Ibi Love: Julkisuus sekoitti tosi pahasti

Kilpailut

Uusimmat