Idols-sekoilija Ibi Love: Julkisuus sekoitti tosi pahasti

16.04.2010 20:04 -

Vuonna 2005 Idolsissa sekoillut ja häiriköinyt rokkari Ibi Love avautuu tosi-tv-julkkiksen elämästä. Nainen myöntää, että julkisuus sekoitti välillä hänen päänsä täysin.

Ibi Love muistetaan Idols-sekoiluistaan. Hän on kunnostautunut muun muassa haukkumalla tuomarit ja kiipeämällä lavalle, kun Koop Arponen julistettiin voittajaksi vuonna 2008.

Rokkari kertoo Helsingin Sanomien Nyt-liitteessä, että julkisuus vei toisinaan mennessään.

- Julkisuus on välillä sekoittanut minut tosi pahasti. Menneitä on siksi joskus vaikea katsoa. Kyllähän se on piirtynyt verkkokalvoilleni, kun saan raivokohtauksen Idolsissa, Ibi Love sanoo.

Ibi Love eli täysillä musiikkimaailmassa seurauksista välittämättä. Noihin aikoihin hän koki olevansa "maailman suurin rocktähti".

- Sukelsin aika sairaaseen kulttuuriin. Kun sain virallisen häirikköleiman, kyllähän se hiveli egoani. Olin jossain vaiheessa innoissani kaikesta siitä kohusta. Ja kyllähän sä muutut narsistiksi, kun sitä oikein ruokitaan.

Nainen kertoo, ettei enää pitänyt huolta itsestään eikä ihmissuhteistaan. Starailu suisti tyhjiöön. Ibi Loven mukaan ihmiset tunnistavat hänet edelleen kadulla, vaikka Idols-sekoiluista onkin jo vuosia.

Kilpailut

Uusimmat