Kuva: Getty Images

Tom Cruise ei pidä mitään yhteyttä tyttäreensä - ei hyväksy eksänsä uutta suhdetta

27.02.2018 20:45 - Katariina Auvinen

Katie Holmesin on kerrottu tapailevan Jamie Foxxia.

Jo useat lähteet ovat kertoneet julkisuudessa, että näyttelijä Tom Cruise, 55, ei olisi nähnyt 11-vuotiasta Suri-tytärtään vuosiin. Cruise sai lapsen ollessaan yhdessä Katie Holmesin, 39, kanssa. Pariskunta ehti olla naimisissa hieman yli viisi vuotta, kunnes he ilmoittivat eroavansa vuonna 2012. 

- Tom ei ole tavannut tai edes soittanut tyttärelleen kolmeen vuoteen, lähde kertoo UNILAD-julkaisun mukaan. 

(kuva: Getty Images )

Myös muut perheen lähipiiriin kuuluvat jäsenet ovat paljastaneet, että Cruisella ei ole minkäänlaista suhdetta tyttäreensä. Osasyyksi on kerrottu Holmesin suhde Jamie Foxxiin, 50. Pariskunta on tapaillut huhujen mukaan jo vuosia, mutta pari ei ole vahvistanut suhdettaan. 

Cruisen on kerrottu tuntevansa itsensä petetyksi, koska Holmes tai Foxx eivät kummatkaan ole kertoneet hänelle suhteestaan. Foxx ja Cruise ovat olleet pitkään ystäviä ja he työskentelivät monesti yhdessä ennen suhteen paljastumista. 

(kuva: Getty images )

- Tom on shokissa, kun hän kuuli suhteesta. Hän kokee itsensä petetyksi, koska ihminen, jota hän piti ystävänään, tapailee nyt hänen entistä vaimoaan. Tom sai tietää suhteesta heti pian sen alkamisen jälkeen ja tieto on aina häirinnyt häntä, lähde selventää. 

Cruisella on kaksi lasta, jotka hän adoptoi entisen vaimonsa, Nicole Kidmanin, kanssa. Heihin mies on pitänyt aktiivisesti yhteyttä. 

Lue myös: Tom Cruisen peppukuva aiheuttaa hämmennystä - onko takapuoli aito vai ei?

Lähde: UNILAD

Kilpailut

Uusimmat