Kuva: Getty Images

Game of Thrones -tähti teki maastavedon maailmanennätyksen - katso video suorituksesta

08.03.2018 23:15 - Iiro Myllymäki

Hafþór Júlíus Björnsson on näyttelijän lisäksi melkoinen voimamies.

Hafþór Júlíus Björnsson, 29, on monelle tuttu Game of Thrones -hittisarjasta, jossa mies esittää Gregor ”The Mountain” Cleganea. Miehen meriitteihin lukeutuu kuitenkin muutakin kuin näyttelemistä. Hän on myös voimailulajeissa erittäin ansioitunut, mistä kielii hänen tuore maailmanennätyksensä. Asiasta kirjoittaa muun muassa Metro.co.uk.

Björnsson rikkoi ennätyksen maastavedossa Arnold Strongman Classic -kilpailussa. Mies nosti käsittämättömän 472,20 kilogramman painoisen painotangon maasta ja sai yleisöltä valtaisat aplodit. Mies on jakanut videon suorituksestaan Instagramissa. Voit katsoa videon alta tai tästä linkistä.

Kyseessä ei edes ole ainoa ennätys, jonka mies voitti kilpailussa. Hän onnistui heittämään 25,40 kilon painoisen painon kuuden metrin korkeudelle. Tämän suorituksen voit katsoa videolta alta tai tästä linkistä.

”Asetin itselleni korkeita tavoitteita tälle vuodelle. Nyt yksi kolmesta on saavutettu. Seuraavaksi Europe’s Strongest Man -kilpailu!” Björnsson kirjoittaa sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Suomalaista Game of Thrones -jääkylää ylistetään maailmalla - katso upeat kuvat

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat