Kuva: Getty Images

Paris Hilton hävitti massiivisen kihlasormuksensa viikkoja kosinnan jälkeen - "Se oli liian iso"

27.03.2018 17:15 - Katariina Auvinen

Perijätär kihlautui näyttelijä Chris Zylkanin kanssa tammikuussa.

Perijätär, Paris Hilton, 36, kertoi sosiaalisessa mediassa, että hän onnistui hävittämään massiivisen miljoonien arvoisen kihlasormuksensa vain pari kuukautta kosinnan jälkeen. Onneksi Hiltonin kihlattu Chris Zylkan, 32, löysi kadonneen korun. Zylkan poimi sormuksen jääsangosta, jonne se oli lentänyt. 

Hilton kertoo Twitterissä, että sormus oli kerta kaikkiaan hänelle liian iso ja painava. Kun pariskunta oli tanssimassa yökerhossa, sormus oli kirjaimellisesti lentänyt naisen sormesta. Muutaman pöydän päässä oli ollut pullo viilentymässä jääsangossa. Sormus oli lentänyt suoraan jäiden sekaan. 

" Minulla on hyvä karma. Sormus oli liian iso ja painava. Onneksi sormus löytyi, koska tuskin olisin saanut sitä takaisin, jos joku muu olisi löytänyt sen. Olen niin onnellinen." 

Ihmiset ovat kehottaneet naista hankkimaan kopion kallisarvoisesta sormuksesta. 

"Sinun pitäisi hankkia kopio siitä."

"Jättäisin tuon sormuksen kotiin ja pitäisin paljon pienempää, jos lähtisin ulos." 

Fanit pöyristelivät pisaranmuotoista sormusta, joka näytti monen fanin mielestä epäaidolta. Hilton vakuuttaa olevansa kuitenkin tyytyväinen sulhasensa sormusvalintaan. Zylkan kosi rakastaan tammikuussa, kun pariskunta oli laskettelureissulla Aspenissa. 

Paris Hiltonin sormus on arvoltaan noin 1,6 miljoonaa euroa. (kuva: Getty Images )

Lue myös: Paris Hilton kihlautui poikaystävänsä kanssa - julkaisi kauniin kuvasarjan kosinnasta

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat