Disney-tähti tuli kaapista ulos - "Minua varoitettiin, että pilaisin urani kertomalla tästä"

03.04.2018 13:45 - Senja Rapila

Lapsinäyttelijänä tunnettu Alyson Stoner, 24, kertoo avoimesti kamppailustaan seksuaalisen identiteettinsä kanssa.

Monet tunnistavat näyttelijä Alyson Stonerin monista eri Disney-elokuvista, mutta myös Step Up -tanssielokuvista. Nykyisin 24-vuotias kaunotar on nyt ottanut rohkean aiheen esille, kertoen avoimesti seksuaalisuudestaan Teen Voguen kolumnissa.

Alyson kertoo, kuinka eräänä päivänä hän törmäsi tanssitunnilla naiseen, "joka muutti kaiken". Tapaamisen jälkeen näyttelijä lähetti välittömästi äidilleen ja parhaalle ystävälleen viestin:

"Tapasin tänään naisen. En ole varma siitä kuka hän on tai mitä tunnen, mutta luulen että hän tulee olemaan elämässäni hyvin pitkään".

Kaksikon välille syntyi erityinen suhde ja he saattoivat viestitellä toisilleen useita tunteja putkeen. Lopulta Alyson tajusi, että on rakastumassa naiseen.

Vuosien ajan Alyson kielsi tunteensa ja kamppaili uuden seksuaalisen identiteettinsä hyväksymisen kanssa. Hän kävi terapiassa, tapaili miehiä ja rukoili "parannusta".

"Jotkut ihmiset alalla varoittivat minua siitä, että pilaisin urani, menettäisin työkeikkoja ja jopa vaarantaisin henkeni, jos tulisin joskus kaapista ulos. Unelmani ja se, minkä eteen olin tehnyt loputtomasti töitä kuusivuotiaasta asti oli yhtäkkiä riskialttiina... sen takia, että olin oma itseni."

Lopulta hänen kumppaninsa tarjoama rakkaus opetti hänet hyväksymään seksuaalisuutensa.

"Jokaista litraa kohden mitä koin kipua, hän tarjosi minulle tuhansia litroja rakkautta ja kiitollisuutta. Hän voimisti ja inspiroi minua, luoden minulle tilan, jossa pystyin etsimään itseäni ilman tuomitsemista. Hän antoi minulle anteeksi ja kärsi kanssani, kun kyseenalaistin kaiken - jopa hänet."

Vaikka suhde ei kestänyt pitkään, se opetti paljon. Alyson on nykyään onnellinen ja täysin sujut seksuaalisuutensa kanssa.

"Minä, Alyson, olen viehättynyt miehistä, naisista ja ihmisistä, jotka identifioituvat muilla tavoilla. Se on ihmisen sielu, joka minut valloittaa."

"Jos kyseenalaistat tai kamppailet seksuaalisuutesi, sukupuoli-identiteettisi tai minkä tahansa muun kanssa, tiedä, että minä ja moni muukin on ollut sillä tiellä ennen sinua. Mikä tahansa identiteettisi on, olet rakastettava, ihana ja tarpeeksi."

"Etsi tukea, koska me olemme täällä. Ja kun vihdoin rakastut johonkin, tiedät tasan tarkkaan sen mitä tunsin sitä tyttöä kohtaan. Hän sekoitti kaiken parhaimmalla mahdollisella tavalla, enkä muuttaisi elämästäni mitään."

Pääset lukemaan koko Alysonin kirjoituksen täältä.

Alapuolella olevasta kuvasta näet, miltä Alyson näytti nuorempana.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Palkittu mieslaulaja avautui naisten vaatteisiin pukeutumisesta: "Rakastan korkokenkiä"

Lue myös: Suloinen lyhytelokuva kahden pojan ihastumisesta leviää netissä - katso

Kilpailut

Uusimmat