Kuva: Getty Images

The Weeknd vuodatti erotuskaansa uuteen albumiinsa - fanit ylistävät

04.04.2018 21:45 - Roosa Sallila

Fanit ovat varmoja, että entinen tyttöystävä Selena Gomez toimi inspiraationa The Weekndin uuteen albumiin.

Abel Makkonen Tesfaye, 28, taitelijanimeltään The Weeknd julkaisi viime perjantaina albumin "My Dear Melancholy”. Albumi on artistille hyvin henkilökohtainen ja se sisältää kappaleita, joiden sanotukset huokuvat rakkautta, uhrauksia ja menetyksen tunnetta. Tunnettu laulaja ja lauluntekijä tuo uudella albumillaan itsestään herkemmän puolen esiin, mitä ei ehkä aikaisemmin olla nähty.

The Weeknd erosi viime lokakuussa vaikeasta kaukosuhteesta Selena Gomezin, 25, kanssa. Yhteensä 10 kuukautta kestänyt suhde oli ollut vaikea jo pitkään ja lopulta tiet erkanivat. Pian eron jälkeen Gomez oli nähty entisen poikaystävänsä Justin Bieberin, 24, kanssa, se ei varmasti helpottanut vaikeaa erotilannetta.

 ”Kiitämme Selena Gomezia siitä, että Weeknd kävi läpi tuskan, joka inspiroi hänet tekemään tämän albumin.”

”I almost cut a piece of myself for your life”, The Weeknd laulaa.

Gomezille tehtiin viime heinäkuussa munuaissiirto. Fanit ovat täysin vakuuttuneita siitä, että The Weeknd viittaa kappaleessaan Gomezin munuaiseen ja siihen että mies olisi ollut valmis luovuttamaan munuaisensa Selenan pelastamiseksi. Myös Twitterissä on otettu aktiivisesti kantaa parin eroon ja The Weekndin uuteen albumiin.

Lue myös: Suosikkiartisti The Weeknd avoimena huumeidenkäytöstään: 'Huumeet ovat kuin tukipylväs'  

Lue myös: Totuus Selena Gomezin ja The Weekndin erosta - ei mitään tekemistä Justin Bieberin kanssa

Lähteet:  CosmopolitanNARCITYCNN

Kilpailut

Uusimmat