Kuva: Getty Images

Räppärikaunotar paljasti piikittäneensä laittomia täyteaineita peppuunsa - kärsi valtavista kivuista

10.04.2018 10:15 - Katariina Auvinen

Cardi B halusi isommat kurvit hinnalla millä hyvänsä.

Räppärikaunotar, Cardi B, 25, vahvisti tällä viikolla olevansa raskaana. Nainen on tunnettu muodoistaan, mutta nyt hän on paljastanut, että hänen peppunsa ei ole syntynyt pelkästään kyykkyjen avulla. 

Cardi B kertoo GQ-julkaisulle, että hän otatti Yhdysvalloissa laittomia injektioita peppuunsa, jotta se näyttäisi isommalta. Naisen mukaan pistäminen tapahtui hämärässä kellarissa. Hänen mukaansa kaikki ei mennyt aivan suunnitellusti, koska pistämisen jälkeen nainen kärsi valtavista kivuista.  Hän maksoi prosessista monia satoja euroja. 

(kuva: Getty Images)

- He eivät puuduttaneet aluetta mitenkään, joten kipu oli sietämätön, kun täyttöaine pistettiin. Tämän jälkeen pistojäljistä valui ainetta noin viisi päivää, Cardi B muistelee. 

Nainen suunnitteli hankkivansa vielä isomman pepun silikonin avulla, mutta Cardi B:tä piikittänyt nainen joutui vankilaan. 

(kuva: Getty Images)

- Ilmeisesti joku oli kuollut pöydälle täyttämisen jälkeen, Cardi B kertoo. 

Cardi B kertoo, että hänen ulkonäkönsä muuttui neljä vuotta sitten, kun hänen silloinen poikaystävänsä petti tätä ison pepun omaavan naisen kanssa. Silloin räppäri päätti itsekin hankkia itselleen kurvikkaat muodot hinnalla millä hyvänsä. 

Lue myös: Cardi B on raskaana? Räppärikaunottaren lapsen odotetaan syntyvän heinäkuussa

Lähde: GQ

Kilpailut

Uusimmat